kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Bugaboo autostoel accessoires

Met Bugaboo autostoel accessoires haal je nog meer uit jouw Bugaboo kinderwagen. Andere accessoires helpen jou om je Bugaboo baby autostoeltje veilig en gemakkelijk in je auto te kunnen bevestigen. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat precies aangegeven voor welke Bugaboo autostoel of Bugaboo kinderwagen het artikel geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Je bent van harte welkom in één van onze megeastores maar je kunt je vraag ook via 0488 488 888 via WhatsApp stellen.

Lees meer...

Jouw Bugaboo kinderwagen wordt een reissysteem

Met behulp van Bugaboo autostoel adapters kun je een baby autostoel van een bekend merk zoals Maxi-Cosi of Cybex op het frame van jouw Bugaboo kinderwagen bevestigen. Op deze manier kun je jouw newborn met de kinderwagen vervoeren zonder dat je de reiswieg nodig hebt. Ideaal voor een korte boodschap zodat je kindje lekker in de autostoel kan blijven zitten! Je kunt je Bugaboo kinderwagen dan op drie manieren gebruiken; met een reiswieg, een zitgedeelte of met een baby autostoeltje. Een veelzijdig reissysteem dus!

Bugaboo adapters voor jouw kinderwagen

Op deze pagina kun je Bugaboo adapters voor jouw kinderwagen of een base voor jouw Bugaboo autostoel eenvoudig online bestellen. De accessoires van Bugaboo zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je je bestelling de volgende dag al thuis kunt verwachten. Alle orders vanaf 20 euro worden bij Babypark bovendien gratis thuisbezorgd. Tenslotte profiteer je ook van de laagste prijsgarantie als je bij Babypark besteld. Kortom, genoeg redenen om op Babypark.nl je bestelling te plaatsen!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Butterfly Autostoel Adapters

  Deze Bugaboo Butterfly Autostoel Adapters zijn geschikt voor de Bugaboo Butterfly buggy. Je klikt de Bugaboo Turtle Air by Nuna en andere Maxi-Cosi® autostoelen eenvoudig op het frame van de buggy.

  54,95

  49,95

 • Quick view

  Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters

  Met deze handige Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx kinderwagen bevestigen.

  54,95

  47,95

 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Cameleon 3 Maxi-Cosi Adapter kun je de baby autostoeltje van de meeste merken op het frame van jouw Bugaboo Cameleon 3 kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  54,95

  49,-

 • Quick view

  Bugaboo Bee Autostoel Adapters

  Handig adapterset om een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Bugaboo Bee te plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi

  54,95

  49,-

 • Quick view

  Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters

  Met deze Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters kan je de Maxi-Cosi eenvoudig op de Donkey wandelwagen plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi

  64,95

  56,51

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel

  De Bugaboo Donkey 2 Twin Adapter Britax Römer autostoel maakt het mogelijk om een Römer Baby-Safe Plus SHR II® baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Bugaboo Donkey 2 kinderwagen.

  89,95

  73,91

 • Quick view

  Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapter wordt jouw Donkey Twin kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.

  89,95

  78,26

 • Quick view

  Bugaboo Buffalo Britax-Römer Adapter

  Met deze Bugaboo Buffalo Britax-Römer Adapter koppel je eenvoudig en veilig Britax-Römer autostoeltjes aan de Bugaboo Bufallo. Geleverd per twee stuks.
  54,95
8 Resultaten
Trustpilot