Autostoel Accessoires

Op deze pagina vind je ons ruime assortiment autostoel accessoires. Van de meest praktische bases tot handige hebbedingetjes voor onderweg: je vind het allemaal op deze pagina. Voor onze voetenzakken hebben wij een aparte pagina. Alle bestellingen op Babypark.nl worden vanaf €20,- gratis bij jou thuisbezorgd. Dat is handig shoppen!

Lees meer...

Isofix base

Voor veel baby autostoeltjes is een bijpassende Isofix base verkrijgbaar. Door middel van de filteroptie op deze pagina kunt u eenvoudig zien of er ook een base is van hetzelfde merk als uw baby autostoel. In de uitgebreide productbeschrijving staat precies vermeldt welke autostoelen compatibel zijn met deze Isofix base. Komt u er toch niet helemaal uit? Stel uw vraag dan gerust aan één van onze verkoopadviseurs.

Een ruim assortiment autostoel accessoires

Het assortiment op Babypark.nl biedt bijzonder veel variatie. Je vindt er merken in allerlei stijlen en prijscategorieën. Heb je al gekeken of jouw favoriete merk ook op deze pagina te vinden is? Je shopt hier namelijk de leukste accessoires van onder andere Koeka, Baby's Only en Jollein. Bovendien profiteer je altijd van onze Laagste Prijs Garantie.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Turtle By Nuna Base

  Met de Bugaboo Turtle By Nuna Base vergroot je het gebruiksgemak en de veiligheid van de bijbehorende autostoel. De base installeer je met behulp van Isofix in je auto, vervolgens hoef je alleen het stoeltje er nog maar op te klikken.
  139,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Buffalo Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Fox / Buffalo Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Fox / Buffalo kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Donkey Twin Autostoel Adapter wordt jouw Donkey Twin kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters

  Met deze Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters kan je de Maxi-Cosi eenvoudig op de Donkey wandelwagen plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Cameleon³ Maxi-Cosi Adapter kun je de baby autostoeltje van de meeste merken op het frame van jouw Bugaboo Cameleon³ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Autostoel Adapters

  Handig adapterset om een Maxi-Cosi baby autostoeltje op het onderstel van de Bugaboo Bee te plaatsen. De adapters zijn bijvoorbeeld geschikt voor Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Twin Adapter Britax Römer autostoel

  De Bugaboo Donkey² Twin Adapter Britax Römer autostoel maakt het mogelijk om een Römer Baby-Safe Plus SHR II® baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Bugaboo Donkey² kinderwagen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Autostoel Adapters

  Met de Bugaboo Ant Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Ant kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo Britax-Römer Adapter

  Met deze autostoel adapters koppel je eenvoudig en veilig Britax-Römer autostoeltjes aan de Bugaboo Bufallo.
  44,95
9 Resultaten