Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Bugaboo autostoel accessoires

Met Bugaboo autostoel accessoires haal je nog meer uit jouw Bugaboo kinderwagen. Andere accessoires helpen jou om je Bugaboo baby autostoeltje veilig en gemakkelijk in je auto te kunnen bevestigen. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat precies aangegeven voor welke Bugaboo autostoel of Bugaboo kinderwagen het artikel geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Je bent van harte welkom in één van onze megeastores maar je kunt je vraag ook via 0488 488 888 via WhatsApp stellen.

Lees meer...

Jouw Bugaboo kinderwagen wordt een reissysteem

Met behulp van Bugaboo autostoel adapters kun je een baby autostoel van een bekend merk zoals Maxi-Cosi of Cybex op het frame van jouw Bugaboo kinderwagen bevestigen. Op deze manier kun je jouw newborn met de kinderwagen vervoeren zonder dat je de reiswieg nodig hebt. Ideaal voor een korte boodschap zodat je kindje lekker in de autostoel kan blijven zitten! Je kunt je Bugaboo kinderwagen dan op drie manieren gebruiken; met een reiswieg, een zitgedeelte of met een baby autostoeltje. Een veelzijdig reissysteem dus!

Bugaboo adapters voor jouw kinderwagen

Op deze pagina kun je Bugaboo adapters voor jouw kinderwagen of een base voor jouw Bugaboo autostoel eenvoudig online bestellen. De accessoires van Bugaboo zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, je je bestelling de volgende dag al thuis kunt verwachten. Alle orders vanaf 20 euro worden bij Babypark bovendien gratis thuisbezorgd. Tenslotte profiteer je ook van de laagste prijsgarantie als je bij Babypark besteld. Kortom, genoeg redenen om op Babypark.nl je bestelling te plaatsen!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

Populariteit
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader