kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Babypark autostoel accessoires

 

Regenscherm

Stel dat je je kindje in het autostoeltje op het kinderwagenframe vervoert of je bent net te ver weg van huis om terug te gaan als je de eerste druppels voelt. Of je draagt net je kindje met autostoeltje en al uit de auto, terwijl het plenst van de regen. Op dit soort momenten is een regenscherm meer dan welkom. Je kindje blijft dan tenminste lekker droog. De Babypark regenhoes is een onmisbare accessoire voor een groep 0 autostoel.

Lees meer...

 

Muskietennet

Naast het beschermen tegen de regen, is het ook ook belangrijk om je kindje te beschermen tegen muggen. Zeker als er water in de buurt is kan het wemelen van de muggen. Dankzij het Babypark autostoel muskietennet heeft je kindje nergens last van. Het slaapt gewoon rustig door, want de muggen komen niet door het net heen. Zowel het muskietennet als het regenscherm passen in principe op alle groep 0 autostoeltjes met uitzondering van de Maxi-Cosi MiloFix, de Cybex Sirona, de Römer First Class Plus en de Stokke iZi Sleep.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Zonnescherm Auto Zwart 2 Stuks

  Het Zonnescherm Auto Zwart 2 Stuks biedt optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en laat zich eenvoudig met een zuignap bevestigen op de autoruit.
  4,95
 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Baby Autostoel Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Baby Autostoel bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op vrijwel alle groep 0 autostoeltjes.
  4,50
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Autostoel Gr. 0

  Met dit handige regenscherm voor de groep 0 autostoel bescherm je je kind tegen regen en wind.
  9,95
3 Resultaten
Trustpilot