kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Nijntje Autostoel accessoires

Veel kinderen zijn groot gebracht met Nijntje. Niet alleen in Nederland, maar zelfs over de hele wereld. In de jaren vijftig schreef Dick Bruna zijn allereerste kinderboek over het vrolijke konijntje. De jaren daarna volgden er meer. De boeken werden razend populair en al snel was Nijntje niet meer weg te denken.

Lees meer...

Nijntje in de auto

Nog steeds is het schattige konijntje geliefd. Geen wonder dat kinderen het liefst niet alleen verhaaltjes over Nijntje horen, maar ook graag knuffels van Nijntje willen hebben. In de auto bijvoorbeeld. Een autorit duurt soms lang, maar met Nijntje autostoel accessoires vermaakt je kindje zich prima.

Jouw favoriete Nijntje product

Plaats voor je baby een Nijntje speelboog in het autostoeltje. Deze geeft je kindje meer dan genoeg afleiding in de auto en het stimuleert zijn of haar fantasie. Met Nijntje autostoel accessoires maak je je kindje blij!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  16,95

  14,50

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,95

  14,95

2 Resultaten
Trustpilot