kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Joolz autostoelaccessoires

Vul het autostoeltje voor je kindje aan met Joolz autostoelaccessoires. Dankzij Joolz autostoelaccessoires geniet je kindje onderweg van een groot comfort. Een Joolz voetenzak geeft je kindje bijvoorbeeld extra warmte. Zeker tijdens een lange autorit, als je kindje onderweg wil slapen, is zo’n voetenzak heerlijk.

Lees meer...

Over Joolz

Het Nederlandse merk Joolz is met name bekend vanwege zijn kinderwagens. De luxe Joolz kinderwagens hebben praktische eigenschappen, zoals een zitje op tafelhoogte. Bij de kinderwagens past ook een bijpassend Joolz autostoeltje. Joolz maakt ook bijpassende accessoires voor de kinderwagen en het autostoeltje. De meeste Joolz autostoel accessoires zijn geschikt voor allerlei merken autostoeltjes.

Bestel Joolz austoel accessoires online

Bestel vandaag nog de fijnste en mooiste Joolz autostoel accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij de Joolz autostoel accessoires al de volgende dag bij je thuis wanneer de producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Bovenste Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo 3 Bovenste Autostoel Adapters ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.

  49,95

  49,94

 • Quick view

  Joolz Aer Autostoel Adapters

  Met de Joolz Aer Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Aer buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Nest

  Het Joolz Essentials Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of de reiswieg van de Joolz Day of de Joolz Geo kinderwagen. Zo zit je kindje heerlijk warm.
  89,96
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Onderste Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo 3 Onderste Autostoel Adapters ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.

  49,95

  49,94

 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 / Day Plus Autostoel Adapters

  Met de Joolz Day² / Day³ / Day+ Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Day² / Day³ / Day+ kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  49,95

  44,96

 • Quick view

  Joolz Geo 2 / Geo Boven Autostoel Adapters

  Met de Joolz Geo 2 / Geo Adapterset Boven ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Hub Autostoel Adapters

  Met de Joolz Hub Adapterset kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Hub kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  49,95

  44,96

 • Quick view

  Joolz Geo 2 / Geo Onder Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo 2 / Geo Adapterset Onder ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  42,95
8 Resultaten
Trustpilot