Joie autostoel accessoires

 

Vul jouw Joie autostoeltje aan met de accessoires die nog ontbreken. Zo maak je de auto helemaal klaar voor een autorit met je kindje. Met de juiste accessoires is elke autorit zo fijn en comfortabel als maar kan. Joie heeft één missie: het leven met kleine kinderen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken.

Lees meer...

 

Maak je autostoeltje compleet

Kijk op deze pagina welke Joie autostoel accessoires jij zeker niet mag missen. Vervoer je jouw kindje in een Joie autostoeltje, dan heb je wellicht accessoires nodig voor de installatie in de auto met behulp van Isofix.

 

Bestel online

Online shoppen is bij Babypark erg eenvoudig. Bestel jouw favoriete product online en betaal direct online. Doe je dit op een werkdag? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dat is nog eens handig winkelen!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joie I-Base Advance

  Met de Joie I-Base Advance kun jij zowel het Joie I-Gemm als het Joie I-Anchor Advance autostoeltje op een veilige en gemakkelijke manier in je auto bevestigen. De base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  149,-

  129,-

 • Quick view

  Joie I-Base

  De Joie I-Base is geschikt voor het Joie Gemm autostoeltje en het I-Gemm groep 0 autostoeltje. Met één klik heb je de autostoel van je kindje veilig bevestigd in de auto. Klaar voor de reis!
  99,99
 • Quick view

  Joie I-Base LX

  De Joie I-Base LX is geschikt voor het Joie I-Level Autostoeltje. Bij de autostoel zit deze base al inbegrepen. Deze base is ideaal in een tweede auto en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.
  119,-
3 Resultaten