kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Joie autostoel accessoires

Vul jouw Joie autostoeltje aan met de accessoires die nog ontbreken. Zo maak je de auto helemaal klaar voor een autorit met je kindje. Met de juiste accessoires is elke autorit zo fijn en comfortabel als maar kan. Joie heeft één missie: het leven met kleine kinderen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken.

Lees meer...

Maak je autostoeltje compleet

Kijk op deze pagina welke Joie autostoel accessoires jij zeker niet mag missen. Vervoer je jouw kindje in een Joie autostoeltje, dan heb je wellicht accessoires nodig voor de installatie in de auto met behulp van Isofix.

Bestel online

Online shoppen is bij Babypark erg eenvoudig. Bestel jouw favoriete product online en betaal direct online. Doe je dit op een werkdag? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Dat is nog eens handig winkelen!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Joie I-Base Encore

  De praktische Joie I-Base Encore is de basis van het Joie reissysteem en eenvoudig te bevestigen. Op deze base kunnen maar liefst 6 verschillende autostoelen bevestigd worden, zo heb je er jarenlang plezier van.
  229,99
 • Quick view

  Joie I-Spin E Autostoelverkleiner

  De Joie I-Spin E Autostoelverkleiner is geschikt voor in het Joie I-Spin E Autostoeltje. Met de verkleiner passen kindjes kleiner dan 60 cm beter in de autostoel en zijn beter beschermd bij een zijdelingse botsing.
  44,95
 • Quick view

  Joie I-Traver Zomerhoes Gray Flannel

  De Joie I-Traver Zomerhoes Gray Flannel is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De hoes is geschikt voor het Joie I-Traver autostoeltje, heeft een absorberend vermogen en is wasbaar in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Joie Every Stage FX Zomerhoes

  De Joie Every Stage FX Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. Daarnaast beschermt de hoes het Joie Every Stage FX autostoeltje tegen vocht en vuil en kan gewassen worden in de wasmachine.
  40,95
 • Quick view

  Joie Spin 360 Zomerhoes

  De Joie Spin 360 Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Joie Spin 360 autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Joie I-Spin Grow Zomerhoes

  De Joie I-Spin Grow Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. Daarnaast beschermt de zomerhoes het Joie I-Spin Grow autostoeltje tegen vocht en vuil en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Joie I-Base LX 2

  De praktische Joie I-Base LX 2 is de basis van het Joie reissysteem en eenvoudig te bevestigen. Op deze base kunnen maar liefst 4 verschillende autostoelen bevestigd worden, zo heb je er jarenlang plezier van.
  129,99
 • Quick view

  Joie I-Base

  De Joie I-Base is geschikt voor het Joie Gemm autostoeltje en het I-Gemm groep 0 autostoeltje. Met één klik heb je de autostoel van je kindje veilig bevestigd in de auto. Klaar voor de reis!
  134,99
 • Quick view

  Joie Trillo Zomerhoes

  De Joie Trillo Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Joie Trillo autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  37,95
 • Quick view

  Joie I-Gemm Zomerhoes

  De Joie I-Gemm Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Joie I-Gemm autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Joie I-Base Advance

  Met de Joie I-Base Advance kun jij het Joie I-Gemm autostoeltje op een gemakkelijke manier in je auto bevestigen. De base voldoet aan de strenge i-Size norm waardoor je je kindje altijd veilig kunt vervoeren.

  179,-

  159,99

 • Quick view

  Joie I-Spin 360 Zomerhoes

  De Joie I-Spin 360 Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Joie I-Spin 360 autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Joie Stages Zomerhoes

  De Joie Stages Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Joie Stages autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
13 Resultaten
Trustpilot