kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Maxi-Cosi autostoel accessoires

Op deze pagina vind je de leukste en fijnste accessoires voor jouw Maxi-Cosi autostoel. Met een lekkere warme voetenzak of een aangename zomerhoes maak je je kindje ontzettend blij. Een regenhoes houd je kindje droog als je met het autostoeltje door de regen loopt.

Lees meer...

Voor elk seizoen

De Maxi-Cosi regenhoes leg je volledig over het autostoeltje heen. Zo weet je zeker dat je kindje en de zitting van het autostoeltje niet nat worden. In het voorjaar en in de zomer is een badstoffen zomerhoes ideaal. Badstof voelt koel aan en neemt bovendien veel vocht op, zodat je kindje het minder snel te warm heeft.

In de leukste kleuren

Daarnaast ziet een zomerhoes er ook gewoon heel leuk uit. Alleen al daarom zou je 'm aanschaffen. Kies de kleur die het beste past bij het interieur van je auto. Ook de Maxi-Cosi voetenzakken zijn verkrijgbaar in mooie, hippe kleuren. Alle accessoires matchen perfect met de autostoelen van Maxi-Cosi.

Lees minder...
28 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi E-Safety Smart Cushion

  Het Maxi-Cosi E-Safety Smart Cushion stuurt een melding naar je smartphone wanneer je op 10 meter verwijderd bent van de auto. Het kussen detecteert de aanwezigheid van je kindje en voorkomt dat je hem of haar vergeet.
  55,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Regenhoes Baby Autostoel Groep 0

  Deze Maxi-Cosi Regenhoes Baby Autostoel Groep 0 beschermt je kindje tegen regen en wind en kan je bevestigen op alle Maxi-Cosi baby autostoelen groep 0. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  29,99

  28,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  19,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Pearl Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor alle soorten Maxi-Cosi Pearl autostoeltjes en gewassen worden in de wasmachine.

  49,99

  39,90

 • Quick view

  Maxi-Cosi Axiss Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Axiss Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Axiss autostoeltje en kan na gebruik gewassen worden in de wasmachine.

  49,99

  36,75

 • Quick view

  Maxi-Cosi AxissFix Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi AxissFix Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi AxissFix autostoeltje en kan na gebruik gewassen worden in de wasmachine.
  49,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi FamilyFix3

  Met de Maxi-Cosi FamilyFix3 heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  209,99

  199,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoel Summer Inlay

  De Maxi-Cosi Autostoel Summer Inlay houdt je kindje koel in de zomer en zorgt voor comfort in de winter. De inleg is geschikt voor alle 0+ Maxi-Cosi autostoeltjes en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap

  Met een Maxi-Cosi Groep 1 Zonnekap zit je kindje altijd veilig en geborgen. Het beschermt je kindje tegen zon, regen wind, licht en kou. Is dat niet ideaal? Geschikt voor groep 1 autostoeltjes van Maxi-Cosi
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Muggennet Baby Autostoel Groep 0+

  Het Maxi-Cosi Muggennet Baby Autostoel Groep 0+ is geschikt voor alle Maxi-Cosi baby autostoeltjes en beschermt je kindje tegen muggen, wespen en andere ongewenste insecten.
  19,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Airprotection Zomerhoes Fresh Grey

  Met deze Maxi-Cosi RodiFix Airprotection Zomerhoes Fresh Grey voor de Maxi-Cosi RodiFix autostoel ben je er zeker van dat je kind in de zomer lekker comfortabel kan zitten. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt lekker zacht en koel aan.

  49,99

  49,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble 360 Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Pebble 360 Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Pebble 360 autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.
  49,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Morion Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Morion Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Morion autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.

  49,99

  36,75

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pebble Pro / Rock Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Pebble Pro / Rock Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Pebble Pro en Rock en kan na gebruik in de wasmachine.

  49,99

  39,90

 • Quick view

  Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Jaya buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Coral 360 / Coral Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Coral 360 / Coral Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor de Maxi-Cosi Coral 360 en Maxi-Cosi Coral autostoeltjes.

  49,99

  49,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Tobi Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Tobi Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Tobi autostoeltje en kan gewassen worden in de wasmachine.
  49,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi CarbioFix / Citi Zomerhoes

  De Maxi-Cosi CarbioFix / Citi Zomerhoes is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi CarbioFix en Citi en kan na gebruik in de wasmachine.
  49,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi FamilyFix 360

  Met de Maxi-Cosi FamilyFix 360 heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  259,99

  249,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoelbeschermer

  De Maxi-Cosi Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle Maxi-Cosi autostoelen.

  25,99

  25,49

 • Quick view

  Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Gia buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  29,99

  21,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi CabrioFix i-Size / Tinca Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi CabrioFix i-Size / Tinca Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor de Maxi-Cosi CabrioFix i-Size en Maxi-Cosi Tinca autostoeltjes.

  49,99

  49,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Pearl 360 Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Pearl 360 Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Pearl 360 autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.
  49,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Universele Autostoel Adapters

  Met de Maxi-Cosi Universele Autostoel Adapters kun je een Maxi-Cosi autostoeltje op de Leona, Plaza +, Street +, Zelia 3 en Lila XP Plus kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi CabrioFix I-Size Base

  Met de Maxi-Cosi CabrioFix I-Size Base heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  149,99

  119,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Lara 2 buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  29,99

  27,59

 • Quick view

  Maxi-Cosi Mica Zomerhoes Fresh Grey

  De Maxi-Cosi Mica Zomerhoes Fresh Grey is ideaal voor in de zomermaanden en voelt heerlijk koel aan. De zachte zomerhoes is geschikt voor het Maxi-Cosi Mica autostoeltje en kan na gebruik in de wasmachine.

  49,99

  35,58

 • Quick view

  Maxi-Cosi Bekerhouder Pocket Grey

  De Maxi-Cosi Bekerhouder Pocket Grey is een handige bekerhouder voor een Maxi-Cosi kinder- of peuterautostoeltje. In de houder kun je alle spulletjes van je kindje opbergen tijdens het autorijden. Erg handig!

  19,99

  19,-

28 Resultaten
Trustpilot