kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Römer autostoel accessoires

Net als wij, vindt Römer het belangrijk dat je jouw kindje zo veilig mogelijk vervoert. Steeds weer verbeter het bedrijf haar producten en bedenkt het nieuwe manieren om de veiligheid te vergroten. In de autostoeltjesbranche geldt Römer al jaren als de trendsetter.

Lees meer...

Voor de installatie van het autostoeltje

Sommige Römer autostoel accessoires zijn onmisbaar voor de installatie van het autostoeltje in de auto. De veiligste installatiemethode is Isofix. Met Isofix zit het autostoeltje heel stevig in de auto vast, namelijk aan de carrosserie van de auto. Daarnaast is de kans op een foute installatie maar heel klein.

Andere Römer autostoel accessoires

Andere autostoel accessoires geven jouw kindje extra comfort. Geef het autostoeltje bijvoorbeeld een autostoelhoes die past bij het seizoen. Een zomerhoes voorkomt dat jouw kindje het in de auto te warm krijgt. Daarnaast blijft het autostoeltje met een extra hoes veel langer mooi. Bestel jouw Römer autostoel accessoires vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Römer Baby-Safe / 2 I-Size Zomerhoes Beige

  De Römer Baby-Safe / 2 I-Size Zomerhoes Beige dat geschikt is voor de Baby-Safe en Baby-Safe2 i-Size autostoeltjes, geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje.
  39,90
 • Quick view

  Römer Smile III Autostoel Adapters Voor Maxi-Cosi en Cybex

  Met de Römer Smile III Autostoel Adapters Voor Maxi-Cosi en Cybex bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi of Cybex baby autostoeltje op het onderstel van de Römer Smile III kinderwagen. Ideaal voor een korte wandeling of snelle boodschap.
  29,90
 • Quick view

  Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey

  De Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  47,90

  39,95

 • Quick view

  Römer Swingfix / Dualfix Autostoelhoes

  De Römer Swingfix / Dualfix Autostoelhoes is geschikt voor Römer Swingfix / Dualfix autostoeltjes. De stijlvolle autostoelhoes beschikt over een perfecte pasvorm en is gemakkelijk om het autostoeltje bevestigen.

  43,-

  39,95

 • Nieuw
  Quick view

  Römer Dualfix I-Size Zomerhoes Beige

  De Römer Dualfix I-Size Zomerhoes Beige dat geschikt is voor de Dualfix I-Size autostoeltjes, geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  29,95
 • Quick view

  Romer Comfort Baby Autostoel Inleg Black

  De Romer Comfort Baby Autostoel Inleg Black is het ideale kussen voor in de Romer Baby Autostoel. De inleg is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en vult de ruimte tussen de autostoel en je kindje op.
  20,90
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Flex Base

  Met de Römer Baby-Safe I-Size Flex Base kun je je kindje veilig vervoeren in het Römer Baby-Safe I-Size Autostoeltje. De Flex Base is verstelbaar voor een vlakke en ergonomische houding voor je kindje.
  209,90
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes

  De Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes absorbeert en beschermt de autostoel tegen vlekken. De zomerhoes van zacht badstof kan worden gewassen op 60° C en is geschikt voor het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje.
  37,90
 • Quick view

  Römer Advansafix IV Zomerhoes

  De Römer Advansafix IV Zomerhoes dat geschikt is voor de Advansafix IV autostoeltjes, geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  37,90
 • Quick view

  Britax Römer Click & Go Adapter Voor Babyzen Yoyo+

  Met de Britax Römer Click & Go Adapter Voor Babyzen Yoyo+ kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw Babyzen Yoyo+ kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  30,90
 • Quick view

  Britax Römer Adapter Voor ABC Design

  Met de Britax Römer Adapter Voor ABC Design kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw ABC Design kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  30,90
 • Quick view

  Römer Advansafix IV Comforthoes Dark Grey

  De Römer Advansafix IV Comforthoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van zacht tricot katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  41,90
 • Quick view

  Römer King II / LS / ATS Zomerhoes

  De Römer zomerhoes dat geschikt is voor de King II, LS en ATS autostoeltje geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  33,90
 • Quick view

  Romer Hoofdkussen Zwart

  Het Römer ondersteuningskussen biedt extra steun en comfort en is zeer geschikt voor kinderen die tijdens de autorit veel slapen.
  26,90
 • Quick view

  Römer Baby-Safe Isofix Base

  Het Isofix systeem verbindt de base de Isofix bevestigingspunten in de auto. De base is geschikt voor de Römer Babysafe en Babysafe Plus.
  146,84
 • Quick view

  Romer Impact Mat voor Duo Plus

  De impactmat voor de Duo Plus Isofix is een inleg van hoogwaardig kunststofmateriaal die de krachten tijdens een ongeval opvangt en dempt.
  26,-
 • Quick view

  Römer Autostoelbeschermer

  De Romer Autostoelbeschermer is een handig item dat de zitting van je auto beschermd tegen beschadigingen en viezigheid. De autostoelbeschermer is makkelijk te reinigen met een vochtige doek.
  23,-
 • Quick view

  Römer DUO plus Top Tether

  Extra band voor aan de achterkant van het autozitje. Hierdoor staat het autostoeltje nog steviger.
  37,90
 • Quick view

  Römer Seat Organizer

  Handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel.
  10,90
19 Resultaten
Trustpilot