kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Römer autostoel accessoires

Net als wij, vindt Römer het belangrijk dat je jouw kindje zo veilig mogelijk vervoert. Steeds weer verbeter het bedrijf haar producten en bedenkt het nieuwe manieren om de veiligheid te vergroten. In de autostoeltjesbranche geldt Römer al jaren als de trendsetter.

Lees meer...

Voor de installatie van het autostoeltje

Sommige Römer autostoel accessoires zijn onmisbaar voor de installatie van het autostoeltje in de auto. De veiligste installatiemethode is Isofix. Met Isofix zit het autostoeltje heel stevig in de auto vast, namelijk aan de carrosserie van de auto. Daarnaast is de kans op een foute installatie maar heel klein.

Andere Römer autostoel accessoires

Andere autostoel accessoires geven jouw kindje extra comfort. Geef het autostoeltje bijvoorbeeld een autostoelhoes die past bij het seizoen. Een zomerhoes voorkomt dat jouw kindje het in de auto te warm krijgt. Daarnaast blijft het autostoeltje met een extra hoes veel langer mooi. Bestel jouw Römer autostoel accessoires vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey

  De Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  46,90
 • Quick view

  Britax Römer Flex iSense Base

  Met de Britax Römer Flex iSense Base heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  279,90

  269,-

 • Quick view

  Britax Römer Swingfix / Dualfix Autostoelhoes

  De Britax Römer Swingfix / Dualfix Autostoelhoes is geschikt voor Britax Römer Swingfix / Dualfix autostoeltjes. De autostoelhoes beschikt over een perfecte pasvorm en is gemakkelijk om het autostoeltje bevestigen.

  46,90

  43,-

 • Quick view

  Britax Römer King II / LS / ATS Zomerhoes

  De Britax Römer zomerhoes dat geschikt is voor de King II, LS en ATS autostoeltje geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  37,90
 • Quick view

  Britax Römer Advansafix IV Comforthoes Dark Grey

  De Britax Römer Advansafix IV Comforthoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van zacht tricot katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  46,90
 • Quick view

  Britax Römer Advansafix IV Zomerhoes

  De Britax Römer Advansafix IV Zomerhoes dat geschikt is voor de Advansafix IV autostoeltjes, geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  37,90
 • Quick view

  Britax Römer Baby-Safe I-Size Flex Base

  Met de Britax Römer Baby-Safe I-Size Flex Base kun je je kindje veilig vervoeren in het Britax Römer Baby-Safe I-Size Autostoeltje. De Flex Base is verstelbaar voor een vlakke en ergonomische houding voor je kindje.
  209,90
 • Quick view

  Britax Römer Baby-Safe 2 / 3 / i-Size / iSense Zomerhoes Blue

  De Britax Römer Baby-Safe 2 / 3 / i-Size / iSense Zomerhoes Blue absorbeert en beschermt de autostoel tegen vlekken. De hoes kan worden gewassen op 60° C en is geschikt voor de Britax Römer Baby-Safe autostoeltjes.
  41,90
 • Quick view

  Britax Römer Comfort Baby Autostoel Inleg Black

  De Britax Römer Comfort Baby Autostoel Inleg Black is het ideale kussen voor in de Britax Römer Baby Autostoel. De inleg is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vult de ruimte tussen de autostoel en je kindje op.
  24,90
 • Quick view

  Britax Römer Baby-Safe / 2 I-Size Zomerhoes Beige

  De Britax Römer Baby-Safe / 2 I-Size Zomerhoes Beige dat geschikt is voor de Baby-Safe en Baby-Safe2 i-Size autostoeltjes, geeft je kindje comfort tijdens zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje.
  41,90
 • Quick view

  Britax Römer Baby-Safe Isofix Base

  Het Isofix systeem verbindt de base de Isofix bevestigingspunten in de auto. De base is geschikt voor de Britax Römer Babysafe en Babysafe Plus.
  146,84
 • Quick view

  Britax Römer Impact Mat voor Duo Plus

  De impactmat voor de Duo Plus Isofix is een inleg van hoogwaardig kunststofmateriaal die de krachten tijdens een ongeval opvangt en dempt.
  26,90
 • Quick view

  Britax Römer Hoofdkussen Zwart

  Het Britax Römer Hoofdkussen Zwart biedt extra steun en comfort en is zeer geschikt voor kinderen die tijdens de autorit veel slapen.
  26,90
 • Quick view

  Britax Römer DUO plus Top Tether

  De Britax Römer DUO plus Top Tether is een extra band voor aan de achterkant van het Britax Römer autozitje. Hierdoor staat het Britax Römer autostoeltje nog steviger.
  39,90
 • Quick view

  Britax Römer Autostoelbeschermer

  De Britax Römer Autostoelbeschermer is een handig item dat de zitting van je auto beschermd tegen beschadigingen en viezigheid. De autostoelbeschermer is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek.
  29,90
 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
16 Resultaten
Trustpilot