Römer autostoel accessoires

 

Net als wij, vindt Römer het belangrijk dat je jouw kindje zo veilig mogelijk vervoert. Steeds weer verbeter het bedrijf haar producten en bedenkt het nieuwe manieren om de veiligheid te vergroten. In de autostoeltjesbranche geldt Römer al jaren als de trendsetter.

Lees meer...

 

Voor de installatie van het autostoeltje

Sommige Römer autostoel accessoires zijn onmisbaar voor de installatie van het autostoeltje in de auto. De veiligste installatiemethode is Isofix. Met Isofix zit het autostoeltje heel stevig in de auto vast, namelijk aan de carrosserie van de auto. Daarnaast is de kans op een foute installatie maar heel klein.

 

Andere Römer autostoel accessoires

Andere autostoel accessoires geven jouw kindje extra comfort. Geef het autostoeltje bijvoorbeeld een autostoelhoes die past bij het seizoen. Een zomerhoes voorkomt dat jouw kindje het in de auto te warm krijgt. Daarnaast blijft het autostoeltje met een extra hoes veel langer mooi. Bestel jouw Römer autostoel accessoires vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Römer Dualfix I-Size Zomerhoes

  De Römer Dualfix I-Size Zomerhoes dat geschikt is voor de Dualfix autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Kidfix II XP En Kidfix II XP Sict Zomerhoes

  De Römer Kidfix II XP En Kidfix II XP Sict Zomerhoes dat geschikt is voor de Kidfix II XP en Kidfix II XP Sict autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Trifix² I-Size Zomerhoes

  De Römer Trifix² I-Size Zomerhoes dat geschikt is voor de Römer Trifix en Römer Trifix² I-Size autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Advansafix Zomerhoes

  De Römer Advansafix Zomerhoes dat geschikt is voor de Advansafix autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  35,90
 • Quick view

  Römer Kidfix SL en Kidfix SL Sict Zomerhoes

  De Römer Kidfix SL en Kidfix SL Sict Zomerhoes dat geschikt is voor de Kidfix SL en Kidfix SL Sict autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Trifix² I-Size Reservebekleding

  Römer Trifix² I-Size Reservebekleding is ideaal als je de bekleding van de autostoel uit wilt wassen. De hoes geeft je autostoel een frisse, nieuwe look en is geschikt voor de Trifix² I-Size en de Trifix I-Size.
  60,-
 • Quick view

  Römer King II / LS / ATS Zomerhoes

  De Römer zomerhoes dat geschikt is voor de King II, LS en ATS autostoeltje geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes

  De Römer Baby-Safe I-Size Zomerhoes absorbeert en beschermt de autostoel tegen vlekken. De zomerhoes van zacht badstof kan worden gewassen op 60° C en is geschikt voor het Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje.
  36,-
 • Quick view

  Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey

  De Römer Kidfix III Autostoelhoes Dark Grey is de ideale hoes om je autostoeltje schoon te houden. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  40,90
 • Quick view

  Britax Römer Adapter Voor UPPAbaby

  Met de Britax Römer Adapter Voor UPPAbaby kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw UPPAbaby kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Britax Römer Click & Go Adapter Voor Silvercross Pioneer

  Met de Britax Römer Click & Go Adapter Voor Silvercross Pioneer kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw Silvercross Pioneer kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Britax Römer Adapter Voor Britax Affinity

  Met de Britax Römer Adapter Voor Britax Affinity kun je met één klik een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van jouw Britax Affinity en Smile 2 kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  32,-
 • Quick view

  Britax Römer Click & Go Adapter Voor Mutsy Igo

  Met de Britax Römer Click & Go Adapter Voor Mutsy Igo kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw Mutsy Igo kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Britax Römer Click & Go Adapter Voor Babyzen Yoyo+

  Met de Britax Römer Click & Go Adapter Voor Babyzen Yoyo+ kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw Babyzen Yoyo+ kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Römer Fixing Tether

  Met de Römer Fixing Tether kun je de autostoel aan de vloer van de auto bevestigen. De fixing tether is onder andere geschikt voor de Römer Max-Way en vergroot de veiligheid van je kindje in de autostoel.
  36,-
 • Quick view

  Britax Römer Click & Go Adapter Voor Silvercross Surf

  Met de Britax Römer Click & Go Adapter Voor Silvercross Surf kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw Silvercross Surf kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe I-Size Flex Base

  Met de Römer Baby-Safe I-Size Flex Base kun je je kindje veilig vervoeren in het Römer Baby-Safe I-Size Autostoeltje. De Flex Base is verstelbaar voor een vlakke en ergonomische houding voor je kindje.

  210,-

  199,-

 • Quick view

  Britax Römer Adapter Voor ABC Design

  Met de Britax Römer Adapter Voor ABC Design kun je met één klik een Römer Baby-Safe I-Size autostoeltje op het frame van jouw ABC Design kinderwagen bevestigen. Een handig en flexibel Click & Go reissysteem dus!
  31,-
 • Quick view

  Römer Dualfix Zomerhoes Off White

  De Römer Dualfix Zomerhoes Off White dat geschikt is voor de Dualfix autostoeltjes geeft je kindje comfort tijdens warme zomerdagen. De zomerhoes past perfect op het autostoeltje en is uitwasbaar op 60°C.
  36,-
 • Quick view

  Römer Seat Organizer

  Handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel.
  9,95
 • Quick view

  Römer DUO plus Zomerhoes

  Deze zomerhoes is ideaal voor de Romer Duo Plus, zodat je kind tijdens de zomermaanden comfortabel kan zitten.
  36,-
 • Quick view

  Romer Zomerhoes Babysafe Plus Blauw/Grijs

  Deze zomerhoes is ideaal voor de Romer Babysafe Plus, zodat je kind tijdens de zomermaanden comfortabel kan zitten.
  36,-
 • Quick view

  Römer Baby-Safe Isofix Base

  Het Isofix systeem verbindt de base de Isofix bevestigingspunten in de auto. De base is geschikt voor de Römer Babysafe en Babysafe Plus.

  164,95

  154,90

 • Quick view

  Römer Zomerhoes Evolva 1-2-3 Plus Blauw

  De lichte, zachte badstoffen hoes van polykatoen absorbeert zeer goed en is daarom uitermate geschikt voor warm weer.
  36,-
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2