kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Dooky autostoel accessoires

Geef jouw kindje extra comfort onderweg en schaf een Dooky autostoel accessoire aan. Met een product van Dooky geef je jouw kindje extra bescherming tegen zon, regen of wind.

Lees meer...

Over Dooky

Onder de merknaam Dooky brengt Xplorys allerlei producten voor het autostoeltje en de buggy op de markt. Het allereerste product was gewoonweg de ‘Dooky’. Dit eenvoudige schermpje tegen zon en regen bleek een gat in de markt. Tal van ouders zochten een manier om hun kindje op een eenvoudige manier te beschermen tegen het weer. De Dooky was precies wat ze zochten.

Gebruiksvriendelijkheid

Eerder legden ouders soms losse doeken over de kinderwagen of het autostoeltje. Deze verschoven heel vaak weer of waaiden eraf. Sinds de komst van de Dooky hebben zij hier geen last meer van. De Dooky maak je namelijk heel gemakkelijk stevig vast en blijft ook goed op z’n plaats zitten. Met de Dooky begint het onbezorgd genieten pas echt.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Autostoelhoes Groep 0+

  De Dooky Autostoelhoes Groep 0+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  18,39
 • Quick view

  Dooky Grey Star Gordelbeschermers Universeel

  De Dooky Grey Star Gordelbeschermers Universeel zijn geschikt voor alle groep 0 autostoeltjes. De gordelbeschermers bieden je kindje meer comfort en zorgt ervoor dat de gordel niet irriteert.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Dooky Star Groep 1 Autostoelhoes Grey

  De Dooky Star Groep 1 Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  27,50

  22,-

 • Quick view

  Dooky Autostoelhoes Uni Black

  De Dooky Autostoelhoes Uni Black is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Cover

  De Dooky Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.
  19,95
 • Quick view

  Dooky Hoody Zonnekap Black

  De universele Dooky Hoody Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en makkelijk te bevestigen.

  22,99

  18,39

6 Resultaten
Trustpilot