Nedis wi-fi smart

Nedis ontwikkelt verschillende slimme oplossingen die je via wi-fi met je smartphone kunt bedienen. Zo hebben we bij Babypark smart wi-fi Nedis artikelen zoals ip-camera’s, smart verlichting en rookmelders. Net als onze andere artikelen vallen de artikelen van Nedis ook onder onze laagsteprijsgarantie. Zo kun je ook je Nedis wi-fi smart artikelen kopen tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk ons hele assortiment en kies het product dat jouw leven een stuk aangenamer kan maken.

Lees meer...

Assortiment smart wi-fi artikelen van Nedis

Nedis wi-fi smart artikelen blinken uit in kwaliteit en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een smart stekkerdoos of -plug om energie te besparen (doordat je apparaten kunt aan- en uitschakelen), ip-camera’s om je kindje of huis in de gaten te houden, rookmelders, bewegingssensors of slimme lampen; Nedis heeft het allemaal. Zelfs voor een waterdetector kun je een smart-oplossing van Nedis aanschaffen. Deze artikelen kunnen je leven een stuk veraangenamen en vereenvoudigen. In het geval van de stekkerdoos en stekkerplug kan het je ook geld besparen om op deze wijze lekstroom tegen te gaan. Maak jouw woning ook een stukje slimmer met de oplossingen van Nedis.

Nedis wi-fi smart artikelen kopen

Bij Babypark kun je voor smart-artikelen zowel in onze webshop terecht als in een van onze megastores. Een overzicht van de adresgegevens van onze megastores vind je op onze website. Bestel je online voor 20:00 uur dan versturen we je bestelling nog dezelfde werkdag. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde van je bestelling 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

  29,99

  22,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD

  De Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD wordt geactiveerd door geluid of beweging. Dankzij de Full HD-resolutie en nachtzichtmodus heb je scherp beeld. De camera is waterdicht en heeft een flexibel design.
  79,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Sirene Alarm of Gong

  De Nedis Wi-Fi Smart Sirene is te gebruiken als een alarm en deurbel die je eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De sirene beschikt over knipperende LED's, een bewegingssensor en acht geluiden.
  39,99
4 Resultaten
Trustpilot