Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nedis wi-fi smart

Nedis ontwikkelt verschillende slimme oplossingen die je via wi-fi met je smartphone kunt bedienen. Zo hebben we bij Babypark smart wi-fi Nedis artikelen zoals ip-camera’s, smart verlichting en rookmelders. Net als onze andere artikelen vallen de artikelen van Nedis ook onder onze laagsteprijsgarantie. Zo kun je ook je Nedis wi-fi smart artikelen kopen tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk ons hele assortiment en kies het product dat jouw leven een stuk aangenamer kan maken.

Lees meer...

Assortiment smart wi-fi artikelen van Nedis

Nedis wi-fi smart artikelen blinken uit in kwaliteit en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een smart stekkerdoos of -plug om energie te besparen (doordat je apparaten kunt aan- en uitschakelen), ip-camera’s om je kindje of huis in de gaten te houden, rookmelders, bewegingssensors of slimme lampen; Nedis heeft het allemaal. Zelfs voor een waterdetector kun je een smart-oplossing van Nedis aanschaffen. Deze artikelen kunnen je leven een stuk veraangenamen en vereenvoudigen. In het geval van de stekkerdoos en stekkerplug kan het je ook geld besparen om op deze wijze lekstroom tegen te gaan. Maak jouw woning ook een stukje slimmer met de oplossingen van Nedis.

Nedis wi-fi smart artikelen kopen

Bij Babypark kun je voor smart-artikelen zowel in onze webshop terecht als in een van onze megastores. Een overzicht van de adresgegevens van onze megastores vind je op onze website. Bestel je online voor 20:00 uur dan versturen we je bestelling nog dezelfde werkdag. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde van je bestelling 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader