Bedverkleiner

Wanneer een ledikantje nog wat te groot is voor je kindje dan kan hij of zij onder de dekens terechtkomen wat een onveilige situatie kan veroorzaken. Je babybedje kort opmaken of het gebruik van een slaapzak kan dit beletten. Gebruik geen standaard kussens of opgevouwen dekens om het bed te verkleinen aangezien dit geen veilige oplossingen zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een bedverkleiner voor je baby te gebruiken. 

Lees meer...

Voordelen bedverkleiner voor je baby

Wanneer het ledikantje te groot is voor je baby dan is het raadzaam om je baby de eerste maanden onderaan het bedje te leggen zodat de kans kleiner is dat het onder de dekens komt te liggen. Een bedverkleiner geeft je kindje ook een geborgen gevoel. Wanneer je je kindje bovenin het ledikantje legt met de bedverkleiner eronder dan vermindert dit ook de kans dat je je kindje de volgende ochtend bovenaan het bedje vindt met de dekens beneden. Ook is een bedverkleiner voor een peuter een optie. 

Bedverkleiner afhalen of online bestellen

Je kunt de bedverkleiner voor jouw peuter of baby afhalen in een van onze megastores. Je vindt een overzicht op onze website van al onze megastores. Laten bezorgen kan uiteraard ook. Bestel je via de website voor 23:59 uur en is de bedverkleiner op voorraad, dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro worden gratis verzonden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Doomoo Basics Baby Sleep

    Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.

    18,-

    15,30

1 Resultaten
Trustpilot