Veiligheidsrek

Bij Babypark kun je terecht voor verschillende veiligheidsrekken voor het bed of bijvoorbeeld trapgat. Zo bescherm je jouw kindje voor ongelukjes in huis. Alle hekjes zijn stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Al onze artikelen zijn van A-merken en ook allemaal tegen de scherpste prijzen te bestellen. Op onze hele assortiment geldt dan ook onze laagsteprijsgarantie. Bekijk ons aanbod en bestel jouw veiligheidsrek voor het baby bed eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment veiligheidsrekje

Met betrekking tot traphekjes heb je de keuze uit verschillende modellen en materialen. Dus of je nu een veiligheidshek voor jouw baby wilt hebben van metaal of hout, je bestelt het bij Babypark. Ook wat montage betreft, zijn er verschillende keuzes te maken. Er zijn hekjes die je vast moet boren, dit soort hekjes zijn daardoor prima geschikt voor intensief gebruik. Wanneer je het minder vaak gebruikt of je wilt boorgaten voorkomen, dan kun je ook kiezen voor een veiligheidsrek voor de baby dat een klemmechanisme heeft. Dit zet je eenvoudig vast in bijvoorbeeld de deurpost. Ideaal om te plaatsen bij de oppas of te gebruiken in een vakantiehuisje. Met onze systeemhekken kun je objecten afschermen zoals een haard maar ze zijn ook prima in te zetten als room divider. Slaapt jouw kindje in een gewoon bed en ben je bang dat het er uit kan vallen? Zorg dan voor een veiligheidsrekje voor het bed. Zo slaap je zelf ook weer met een gerust hart.

Veiligheidsrek baby bestellen

De veiligheidsrekjes zijn eenvoudig online te bestellen vanuit onze webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan zorgen we ervoor dat het nog dezelfde dag wordt verzonden. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we ook geen verzendkosten. Je kunt de hekjes ook altijd eens komen bekijken in een van onze 10 megastores. Wij hebben een team van productspecialisten die jou graag een demonstratie geeft en jouw vragen beantwoordt.

Lees minder...
15 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  99,-

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  34,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.
  44,99
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  89,-
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 39,99

 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.

  99,95

  82,90

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 41,35

  Special Price 39,96

 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
15 Resultaten
Trustpilot