Stopcontactbeveiliging

Wanneer jouw kindje de leeftijd bereikt waarop het de omgeving gaat verkennen dan komen er ook wat gevaren om de hoek kijken. Stopcontacten zijn daar een goed voorbeeld van. Om dit gevaar te neutraliseren, kun je gebruik maken van stopcontactbeveiligers. Bij Babypark hebben we die van verschillende merken. Je bestelt ze per 5, 8 of 12 stuks. Babypark is de grootste en goedkoopste babywinkel van Europa en biedt op het gehele assortiment de laagsteprijsgarantie. Dus ook de beveiliging van het stopcontact is voordelig aan te schaffen via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment stopcontactbeveiliging

Een merk dat bekend is om zijn draaistopcontactbeveiligers is het merk Jippie. Deze stopcontactbeveiligers zijn dan ook in onze webshop te bestellen. We hebben ze in het wit en transparant en in aantallen van 5 of 12 stuks. Let wel dat ze niet geschikt zijn voor zware elektronische apparaten (> 1000 watt) zoals wasmachines en drogers omdat het plastic dan te heet kan worden. De beveiliging van het stopcontact voor de baby werkt zowel met rangeaarde als normale stopcontacten. Het aanbrengen is eenvoudig, je ontvet het stopcontact en bevestigt de beschermer met een dubbelzijdig tape. Ook van het merk Safety 1st hebben we stopcontactbeveiligers die je niet eerst hoeft te verwijderen.

Beveiling stopcontact baby bestellen

Bestel jouw beveiliging van het stopcontact voor jouw baby via de webshop van Babypark. Bestel je het voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Voor bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer rekenen we geen verzendkosten. Kijk dus gerust nog even verder in ons assortiment voor artikelen die je mee kunt bestellen. Of kom eens langs in een van onze 10 megastores waar je ons assortiment in showrooms van duizenden vierkante meters kunt komen bekijken. Voor de adresgegevens en openingstijden van al onze megastores kun je terecht op onze website.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Reer Stopcontactbeschermers

  Met de Reer Stopcontactbeschermers voorkom je ongelukken door je stopcontacten op een kind veilige manier af te sluiten. De handige beschermers worden geleverd als set van 5 stuks en zijn herbruikbaar.
  4,99
 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.

  4,99

  3,99

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 12 Stuks

  Deze draaistopcontacbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,80

  2,13

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,80

  1,91

7 Resultaten
Trustpilot