Jollein luiertassen

Dankzij een Jollein luiertas ga je heel gemakkelijk met je kindje op pad. In de tas berg je de spulletjes voor je baby op een hele fijne en praktische manier op.

Lees meer...

Gemakkelijk vervoerbare Jollein luiertassen

Aan de meeste Jollein luiertassen zit een schouderband, zodat je de tas gemakkelijk aan je schouder meedraagt. Mocht je de Jollein luiertas liever zonder schouderband gebruiken, dan is dit meestal ook mogelijk. Verder is een Jollein luiertas meestal ook gemakkelijk te bevestigen aan de duwbeugel van de kinderwagen.

Inclusief verschoningsmatje en thermohoes

Bij een Jollein luiertas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje is ideaal. Hierop kun je gemakkelijk je kindje verschonen, waar je ook bent. Verder bevat een Jollein luiertas vaak een thermohoes voor een fles. Bestel vandaag nog een handige Jollein luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Sascha Luiertas Dark Grey

    Deze Jollein Sascha Luiertas Dark Grey is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte voor alle verzorgingsspullen van je kindje.

    39,95

    35,96

1 Resultaten
Trustpilot