Jollein luiertassen

 

Dankzij een Jollein luiertas ga je heel gemakkelijk met je kindje op pad. In de tas berg je de spulletjes voor je baby op een hele fijne en praktische manier op.

Lees meer...

 

Gemakkelijk vervoerbare Jollein luiertassen

Aan de meeste Jollein luiertassen zit een schouderband, zodat je de tas gemakkelijk aan je schouder meedraagt. Mocht je de Jollein luiertas liever zonder schouderband gebruiken, dan is dit meestal ook mogelijk. Verder is een Jollein luiertas meestal ook gemakkelijk te bevestigen aan de duwbeugel van de kinderwagen.

 

Inclusief verschoningsmatje en thermohoes

Bij een Jollein luiertas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje is ideaal. Hierop kun je gemakkelijk je kindje verschonen, waar je ook bent. Verder bevat een Jollein luiertas vaak een thermohoes voor een fles. Bestel vandaag nog een handige Jollein luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Liv Verzorgingstas

  De Jollein Liv Verzorgingstas is een musthave voor iedere moeder. Met deze ruime verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met bijpassende thermohoes.
  79,95
 • Quick view

  Jollein Zoe Luiertas Black

  De Jollein Zoe LuiertasBlack is stijlvol en praktisch. Aan de binnenkant heb je genoeg opbergruimte. Een echte musthave dus!
  84,95
 • Quick view

  Jollein Roxy Verzorgingstas

  De Jollein Roxy Verzorgingstas is een musthave voor iedere moeder. Met deze ruime verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle rugtas wordt geleverd met bijpassende thermohoes.
  84,95
 • Quick view

  Jollein Luiertas Vilt

  De Jollein Luiertas Vilt is een stijlvolle maar bovenal praktische luiertas. De luiertas is voorzien van allerlei handige opbergvakken en sluit eenvoudig door middel van een magneetsluiting.
  29,95
4 Resultaten