Maxi-Cosi luiertassen

Als je met je kindje op pad gaat, moet je veel spullen meenemen: luiers, flesjes, billendoekjes en noem maar op. Dankzij een Maxi-Cosi luiertas ga je heel ontspannen met je kindje weg. In deze tas berg je de spulletjes voor je kindje heel handig en overzichtelijk op. In een Maxi-Cosi luiertas zitten veel losse vakjes, zodat je veel spulletjes apart kunt opbergen. Lees meer...

Maxi-Cosi luiertas inclusief handige hulpmiddelen

In de meeste Maxi-Cosi luiertassen zit een verschoningsmatje inbegrepen. Dat is handig als je onderweg je kindje wilt verschonen. Met een verschoningsmatje kun je dat in principe op bijna alle plekken. Verder bevatten sommige Maxi-Cosi luiertassen ook een toilettas met hangbeugel en een thermo-doosje voor voeding. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Past mooi bij Maxi-Cosi kinderwagen

Een Maxi-Cosi luiertas is een mooie aanvulling op een Maxi-Cosi kinderwagen. Sommige Maxi-Cosi luiertassen passen perfect bij een Maxi-Cosi kinderwagen. Dat neemt niet weg dat Maxi-Cosi luiertassen ook prima bij andere kinderwagens passen. Bestel vandaag nog een handige Maxi-Cosi luiertas online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuisbezorgen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Maxi-Cosi Modern Bag

    De Maxi-Cosi Modern Bag is een praktische tas met handige, ruime vakken voor alle spulletjes voor je kindje. De Modern Bag wordt geleverd inclusief een toilettas, thermo-etui en een verschoningsmatje.

    Normale prijs: 77,95

    Special Price 75,-

1 Resultaten
Trustpilot