Elodie Details luiertassen

 

Een luiertas is een absolute musthave als je op pad gaat met je kindje. Vaak heeft een luiertas meerdere vakken zodat je spulletjes voor onderweg makkelijk kunt opbergen. Bij sommige luiertassen worden er nog handige hulpmiddelen bijgeleverd zoals een verschoningsmatje of een thermohoes om een drinkflesje met voeding op temperatuur te houden. Bij Babypark zijn er genoeg leuke en hippe luiertassen verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Hippe en praktische Elodie Details luiertassen

De Elodie Details luiertassen zijn ruim genoeg om alle verzorgingsspulletjes van je kindje mee te nemen. Er zijn Elodie Details luiertassen met hippe toffe printjes zoals met bloemen of zebrastrepen, maar ook Elodie Details luiertassen in effen kleuren. Ook zijn er luiertassen van Elodie Details met speciale thermovakken, handig voor als je onderweg een kant-en-klaar gemaakt flesje wilt geven. De meeste Elodie Details luiertassen worden geleverd met een verschoningsmatje en 2 extra riempjes om de luiertas aan de duwbeugel van de kinderwagen vast te maken.

 

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk dat in 2006 is begonnen met het produceren van producten voor baby en kind. Naast dat Elodie Details hydrofiele luiers in haar collectie heeft zijn er ook andere producten van Elodie Details verkrijgbaar, zoals Elodie Details fopspenen, Elodie Details slabbetjes en Elodie Details voetenzakken te verkrijgen. Op de website vind je alle producten van Elodie Details. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Everest Feathers

  Deze Elodie Details Luiertas Everest Feathers is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.

  129,-

  109,65

 • Quick view

  Elodie Details Luiertas

  Deze Elodie Details Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.
  65,-
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Black Edition

  Deze Elodie Details Luiertas Black Edition is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.
  129,-
 • Quick view

  Elodie Details Leather Luiertas

  Deze Elodie Details Leather Luiertas is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De luiertas beschikt over voldoende ruimte voor al je spullen en die van je kindje.
  220,15
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Gilded Grey

  De praktische Elodie Details luiertas beschikt over veel ruimte en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, ideaal toch? Zo kan je heerlijk een dagje weg of op vakantie met je kindje.
  129,-
 • Quick view

  Elodie Details Plum Love Luiertas

  Deze Elodie Details Plum Love Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.

  129,-

  99,-

6 Resultaten