Elodie Details luiertassen

 

Een luiertas is een absolute musthave als je op pad gaat met je kindje. Vaak heeft een luiertas meerdere vakken zodat je spulletjes voor onderweg makkelijk kunt opbergen. Bij sommige luiertassen worden er nog handige hulpmiddelen bijgeleverd zoals een verschoningsmatje of een thermohoes om een drinkflesje met voeding op temperatuur te houden. Bij Babypark zijn er genoeg leuke en hippe luiertassen verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Hippe en praktische Elodie Details luiertassen

De Elodie Details luiertassen zijn ruim genoeg om alle verzorgingsspulletjes van je kindje mee te nemen. Er zijn Elodie Details luiertassen met hippe toffe printjes zoals met bloemen of zebrastrepen, maar ook Elodie Details luiertassen in effen kleuren. Ook zijn er luiertassen van Elodie Details met speciale thermovakken, handig voor als je onderweg een kant-en-klaar gemaakt flesje wilt geven. De meeste Elodie Details luiertassen worden geleverd met een verschoningsmatje en 2 extra riempjes om de luiertas aan de duwbeugel van de kinderwagen vast te maken.

 

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk dat in 2006 is begonnen met het produceren van producten voor baby en kind. Naast dat Elodie Details hydrofiele luiers in haar collectie heeft zijn er ook andere producten van Elodie Details verkrijgbaar, zoals Elodie Details fopspenen, Elodie Details slabbetjes en Elodie Details voetenzakken te verkrijgen. Op de website vind je alle producten van Elodie Details. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Faded Rose Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Tender Blue Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Vintage Flower Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Vintage Flower Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Off Black Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Off Black Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Wild Paris Verschoningsmatje

  Met het Elodie Details Wild Paris Verschoningsmatje ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het stijlvolle verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen en ligt lekker zacht voor je kindje.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Black Edition

  Deze Elodie Details Luiertas Black Edition is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.
  129,-
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Signature Edition

  Deze Elodie Details Luiertas Signature Edition is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen.De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte voor alle verzorgingsspullen van je kindje.
  139,-
 • Quick view

  Elodie Details Saffiano Luiertas

  Deze Elodie Details Saffiano Luiertas is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte voor alle verzorgingsspullen van je kindje.
  159,-
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas Classic Sport

  Deze Elodie Details Luiertas Classic Sport is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte voor alle verzorgingsspullen van je kindje.
  129,-
 • Quick view

  Elodie Details Luiertas

  Deze Elodie Details Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.
  65,-
 • Quick view

  Elodie Details Plum Love Luiertas

  Deze Elodie Details Plum Love Luiertas is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De tas is comfortabel om te dragen en beschikt over veel ruimte. Bij de tas wordt ook een verzorgingsmatje geleverd.

  129,-

  99,-

11 Resultaten