luiertas, luiertassen

Little Company luiertassen

Vervoer de verzorgingsspullen voor je kindje in een handige en mooie Little Company luiertas. Ons aanbod Little Company luiertassen is heel divers. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren. De meeste Little Company luiertassen zijn gemaakt van prachtig PU leer. Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Little Company luiertassen

Alle Little Company luiertassen zijn superhandig. Je gebruikt ze als schoudertas, handtas of je hangt de tas met speciale hengsels aan de kinderwagen. Alle Little Company luiertassen zijn ingedeeld in allerlei vakjes, zodat je flessen, luiers, doekjes en een speen apart kunt opbergen.

Inclusief verschoningsmatje

Bij een Little Company luiertas zit over het algemeen een verschoningsmatje inbegrepen. Zo’n matje is echt ideaal. Hierop kun je heel gemakkelijk je kindje verschonen. Vooral als je met je kindje onderweg bent of bij vrienden op bezoek bent, is een verschoningsmatje heel handig. Bestel vandaag nog een fijne Little Company luiertas online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuisbezorgen.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Little Company Riga Perfo Luiertas Rugzak Cognac

  De Little Company Riga Perfo Luierrugtas Cognac wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  89,99

  71,99

 • Quick view

  Little Company Vienna Luiertas Cognac

  De Little Company Vienna Luiertas Cognac wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over een hoofdvak met handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  59,99

  45,95

 • Quick view

  Little Company Lisbon Quilted Luiertas Rugzak Zwart

  De Little Company Lisbon Quilted Luierrugtas Zwart komt met diverse handige accessoires. Ook beschikt de tas over veel opbergvakken voor al je spullen, en is hij gemakkelijk schoon te krijgen door het PU leer.

  69,99

  55,99

 • Quick view

  Little Company Riga Knit Luiertas Rugzak Taupe

  De Little Company Riga Knit Luierrugtas Taupe wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.
  89,99
 • Quick view

  Little Company Paris Studs Luiertas Grijs

  De Little Company Paris Studs Luiertas Grijs wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  79,99

  67,99

 • Quick view

  Little Company Lisbon Braided Luiertas Rugzak Taupe

  De Little Company Lisbon Braided Luierrugtas Taupe wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  79,99

  63,99

 • Quick view

  Little Company Copenhagen Croco Luiertas Grijs

  De Little Company Copenhagen Croco Luiertas Grijs wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  79,99

  71,99

 • Quick view

  Little Company Paris Snake Luiertas Zwart

  De Little Company Paris Snake Luiertas Zwart wordt geleverd met diverse accessoires. De luiertas beschikt over handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  79,99

  67,96

 • Quick view

  Little Company Monaco Braided Luiertas Taupe

  De Little Company Monaco Braided Luiertas komt met met diverse accessoires. De luiertas beschikt over een hoofdvak met handige verschillende opbergvakken, is gemaakt van PU leer en is gemakkelijk schoon te maken.

  79,99

  63,99

 • Quick view

  Little Company Moskou Teddy Luiertas Ecru

  Deze Little Company Moskou Teddy Luiertas Ecru is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor alle spulletjes van jou en je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan door de teddy stof.

  79,99

  71,99

 • Quick view

  Little Company Helsinki Solid Luiertas Taupe

  De Little Company Helsinki Solid Luiertas Taupe is dé tas voor onderweg. De luiertas is bruikbaar als handtas en schoudertas. De tas beschikt over diverse opbergvakken, is gemaakt van PU leer en komt met veel accessoires.

  79,99

  76,49

 • Quick view

  Little Company Tulum Rib Luiertas Rugzak Ecru

  Deze Little Company Tulum Rib Luiertas Rugzak Ecru is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor alle spulletjes van jou en je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  79,99
12 Resultaten

Trustpilot