Little Company, Little Company luiertassen

7 Resultaten
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Verzorgingstas

  Micmacbags Pocahontas Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  199,95
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Verzorgingstas

  Micmacbags Oklahoma Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Westernbag Colorado Verzorgingstas

  Micmacbags Colorado Westernbag

  Uit voorraad leverbaar
  119,95
 • Quick view Micmacbags Colorado Laptoptas

  Micmacbags Colorado Laptoptas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Nevada Laptoptas

  Micmacbags Nevada Laptoptas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Everglades Businesstas

  Micmacbags Everglades Businesstas

  Uit voorraad leverbaar
  134,95
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Handtas

  Micmacbags Oklahoma Handtas

  Uit voorraad leverbaar
  124,95
7 Resultaten

Micmacbags tassen

 

In een luiertas kun je alle spulletjes stoppen die je onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Vaak heeft een luiertas meerdere vakken waarin je verzorgingsspulletjes overzichtelijk kan opbergen. Ook worden er bij sommige luiertassen een verschoningsmatjes meegeleverd. Babypark heeft een groot aanbod aan luiertassen, er zit er vast wel eentje bij die in de smaak valt.

 

Stoere lederen Micmacbags tassen

Een Micmacbag tas is gemaakt van leer en bedoeld voor diverse doeleinden. Zo zijn er bij Babypark laptoptassen van Micmacbags verkrijgbaar, maar ook Micmacbags westernbags en Micmacbags handtassen. Micmacbags heeft ook een speciale Micmacbags luiertas in haar collectie, namelijk de Micmacbags Oklahoma verzorgingstas. Deze Micmacbags luiertas is van alle gemakken voorzien, zo heeft de Micmacbags luiertas een uitneembaar en wasbaar verschoningsmatje, een thermovak voor de melkfles en een speciale wetbag voor vieze of natte kleertjes. Kortom de ideale luiertas dus!

 

Over Micmacbags

De oprichter van Micmacbags was geïnspireerd door de leefwijze van de Micmac Indianen die veelal gebruik maken van leder in hun producten. In 1949 vond de oprichter van Micmacbags een fabriek in India om zijn droom, het ontwerpen en maken van (reis)tassen, uit te laten komen. De tassen worden handgemaakt in India in een gecertificeerde fabriek. Hierdoor wordt er gegarandeerd dat de medewerkers een eerlijk loon krijgen, goede werkomstandigheden en arbeidstijden. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.