Mutsy luiertassen

 

Vul jouw Mutsy kinderwagen aan met een bijpassende Mutsy luiertas. De meeste Mutsy luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Het is leuk om dezelfde kleur luiertas te kiezen als de kinderwagen die je hebt. Natuurlijk kun je een Mutsy luiertas ook combineren met een kinderwagen van een ander merk.

Lees meer...

 

Mutsy luiertassen, van alle gemakken voorzien

Een Mutsy luiertas bevat allerlei handige opbergvakken. Dankzij de handige kliksluiting, kun je de Mutsy luiertas gemakkelijk openen en sluiten. Bij een Mutsy luiertas zit over het algemeen een verschoningsmatje inbegrepen. Dit maakt het leven met je kindje een stuk handiger, want nu kun je je kindje gemakkelijk op allerlei plekken verschonen.

 

Handig overal mee naartoe te nemen

Aan een Mutsy luiertas zit meestal een schouderband. Deze is in de meeste gevallen ook heel gemakkelijk weer te verwijderen. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooie en handige Mutsy luiertas online via Babypark.nl!Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Nio North Luiertas

  Met de Mutsy Nio North Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Luiertas

  Met de Mutsy Nio Adventure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Transit Luiertas

  Met de Mutsy Transit Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Transit kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Mutsy Nio Inspire Luiertas

  Met de Mutsy Nio Inspire Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Luiertas

  Met de Mutsy I2 Heritage Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Pure Luiertas

  Met de Mutsy I2 Pure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy I2 kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Explore Luiertas

  Met de Mutsy Nio Explore Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy Evo luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
9 Resultaten