Mutsy luiertassen

Vul jouw Mutsy kinderwagen aan met een bijpassende Mutsy luiertas. De meeste Mutsy luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Het is leuk om dezelfde kleur luiertas te kiezen als de kinderwagen die je hebt. Natuurlijk kun je een Mutsy luiertas ook combineren met een kinderwagen van een ander merk.

Lees meer...

Mutsy luiertassen, van alle gemakken voorzien

Een Mutsy luiertas bevat allerlei handige opbergvakken. Dankzij de handige kliksluiting, kun je de Mutsy luiertas gemakkelijk openen en sluiten. Bij een Mutsy luiertas zit over het algemeen een verschoningsmatje inbegrepen. Dit maakt het leven met je kindje een stuk handiger, want nu kun je je kindje gemakkelijk op allerlei plekken verschonen.

Handig overal mee naartoe te nemen

Aan een Mutsy luiertas zit meestal een schouderband. Deze is in de meeste gevallen ook heel gemakkelijk weer te verwijderen. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooie en handige Mutsy luiertas online via Babypark.nl!Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Icon Balance Luiertas

  Met de Mutsy Icon Balance Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.
  114,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Leisure Luiertas

  Met de Mutsy Icon Leisure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.

  Normale prijs: 114,95

  Special Price 96,71

 • Quick view

  Mutsy Transit Luiertas

  Met de Mutsy Transit Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Transit kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 59,-

  Special Price 45,-

 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Luiertas

  Met de Mutsy Nio Adventure Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  Normale prijs: 95,95

  Special Price 94,95

 • Quick view

  Mutsy Nio North Luiertas

  Met de Mutsy Nio North Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  Normale prijs: 95,95

  Special Price 89,95

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Legend Luiertas

  Met de Mutsy Icon Legend Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.

  114,95

  85,-

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Journey Luiertas

  Met de Mutsy Nio Journey Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Nio kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd met verschoningsmatje.

  Normale prijs: 95,95

  Special Price 94,95

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 76,46

 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
13 Resultaten