Joolz luiertassen

 

Maak jouw Joolz kinderwagen compleet met een Joolz luiertas. De meeste Joolz luiertassen zijn ontworpen bij een bepaald type Joolz kinderwagen. Luiertas en kinderwagen passen dus perfect bij elkaar. Vaak is een Joolz luiertas gemakkelijk aan de duwbeugel van een kinderwagen vast te maken.

Lees meer...

 

Inclusief thermovakjes en verschoningsmatje

In veel Joolz luiertassen zitten thermovakjes om de fles warm te houden. Verder bevatten Joolz luiertassen een verschoningsmatje. Op een verschoningsmatje kun je je kindje een andere luier omdoen. Zo’n matje is vooral ideaal als je onderweg bent. Je kunt je kindje dan op allerlei plekken verschonen.

 

Joolz luiertassen in allerlei kleuren

De meeste Joolz luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Deze kleuren zijn vaak hetzelfde als bepaalde type kinderwagens van Joolz. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooie Joolz luiertas online via Babypark.nl!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Traveller Reistas

  De Joolz Traveller Reistas beschermt jouw Joolz kinderwagen tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De opvouwbare tas is praktisch in gebruik en gemaakt van stevige, waterafstotende materialen.

  159,95

  159,-

 • Quick view

  Joolz Earth Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Earth kinderwagens. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Quadro kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  87,20
3 Resultaten