Laessig luiertassen

Vervoer de spullen voor je kindje in een handige Laessig luiertas! Een Laessig luiertas is heel praktisch ingedeeld. Dankzij de vele vakjes kun je allerlei spulletjes gescheiden opbergen. Leassing luiertassen zien er heel stijlvol uit. De meeste tassen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren.

Lees meer...

Laessig luiertassen met handige details

Een Laessig luiertas zit boordevol details die het vervoer van de babyspullen nóg gemakkelijker maken. Zo zitten bij een Laessing luiertas meestal een verschoningsmatje en een geïsoleerde flessenhouder inbegrepen.

Gemakkelijk mee te nemen

Aan veel Laessig luiertassen zitten haken om de tas te bevestigen aan de kinderwagen. De schouderband is verstelbaar. Mocht je de schouderband niet gebruiken, dan haal je deze er gewoon even af. Een Laessig luiertas is dus van alle gemakken voorzien. Bestel vandaag nog een Laessig luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Glam Goldie Luiertas

  De Laessig Glam Goldie Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  107,95
 • Quick view

  Laessig Andrea Luiertas

  De Laessig Andrea Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De stijlvolle tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Tyve Luiertas Rugzak Grey

  De Laessig Green Label Tyve Luiertas Grey wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  119,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas

  De Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De luiertas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange

  De Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  136,95

  118,-

5 Resultaten