Greentom luiertassen

2 Resultaten
 • Quick view Greentom Shopping Bag

  Greentom Shopping Bag

  Uit voorraad leverbaar
  79,-
 • Quick view Greentom Verzorgingstas

  Greentom Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  79,-
2 Resultaten

Greentom luiertassen

 

Wanneer je een kindje hebt is het handig om een verzorgingstas mee te nemen voor onderweg. In een luiertas kun je spulletjes kwijt zoals luiers, billendoekjes, een knuffeltje, spenen en drinkflesjes. Bij Babypark vind je een ruime collectie aan luiertassen.

 

Passend bij de Greentom Upp Kinderwagen

De Greentom luiertassen en shopping bags zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Greentom Upp Kinderwagen. De Greentom shopping bag heeft speciale haakjes waarmee je de tas aan het frame van de Greentom Upp Kinderwagen kunt hangen. De Greentom verzorgingstas wordt geleverd met een schouderband, een handige luieretui en een verschoningsmatje.

 

Over Greentom

Het merk Greentom is een Nederlands bedrijf dat 100% groene en duurzame producten produceert. De filosofie van dit bedrijf is ‘Less is more’. Dit betekent dat Greentom bij elk product alle overbodige eigenschappen weglaat. Het bekendste product van Greentom is de Greentom Upp Kinderwagen, waarvan het frame gemaakt is van gerecycled kunststof en de bekleding van PET-flessen. Productie vindt zoveel mogelijk lokaal plaats, dit scheelt in transportkosten en is zo beter voor het milieu.