luiertas, luiertassen

Greentom luiertassen

 

Wanneer je een kindje hebt is het handig om een verzorgingstas mee te nemen voor onderweg. In een luiertas kun je spulletjes kwijt zoals luiers, billendoekjes, een knuffeltje, spenen en drinkflesjes. Bij Babypark vind je een ruime collectie aan luiertassen.

 

Lees meer...

Passend bij de Greentom Kinderwagen

De Greentom luiertassen en shopping bags zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Greentom Kinderwagen. De Greentom shopping bag heeft speciale haakjes waarmee je de tas aan het frame van de Greentom Kinderwagen kunt hangen. De Greentom verzorgingstas wordt geleverd met een schouderband, een handige luieretui en een verschoningsmatje.

 

Over Greentom

Het merk Greentom is een Nederlands bedrijf dat 100% groene en duurzame producten produceert. De filosofie van dit bedrijf is ‘Less is more’. Dit betekent dat Greentom bij elk product alle overbodige eigenschappen weglaat. Het bekendste product van Greentom is de, waarvan het frame gemaakt is van gerecycled kunststof en de bekleding van PET-flessen. Productie vindt zoveel mogelijk lokaal plaats, dit scheelt in transportkosten en is zo beter voor het milieu.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Greentom Luiertas

    De Greentom Luiertas wordt geleverd inclusief een apart luiertasje en een bijpassend verschoonmatje. De luiertas is praktisch in gebruik en perfect te combineren met de buggy’s van Greentom.

    79,-

    59,-

1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot