luiertas, luiertassen

Cybex luiertassen

Ga je met je kindje op pad, dan is een Cybex luiertas ideaal. In een Cybex luiertas berg je de luiers, billendoekjes, een flesje en andere spulletjes voor je kindje heel handig en overzichtelijk op. Cybex luiertassen zijn over het algemeen verkrijgbaar in verscheidene trendy kleuren.

Lees meer...

Cybex luiertassen inclusief verschoningsmatje

Bij de meeste Cybex luiertassen zit een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij dit matje kun je onderweg gemakkelijk een schone luier omdoen bij je kindje. Je vindt altijd wel een plekje waar je het verschoningsmatje kunt neerleggen om je kindje op te verschonen.

Andere handige details

De meeste Cybex luiertassen beschikken over nóg meer handige details. Denk bijvoorbeeld aan een thermovak om een flesje warm te houden óf een speciaal opbergvak voor natte kleding. Met een Cybex luiertas kom je niets tekort aan opberggemak. Wacht niet langer en doe jezelf vandaag nog zo’n mooie en handige Cybex luiertas cadeau!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Luiertas

  De Cybex Karolina Kurkova Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een verschoningsmatje en een thermovak.
  289,95
 • Quick view

  Cybex Petticoat Luiertas Dark Red

  De stijlvolle Cybex Petticoat Luiertas Dark Red zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een handig bijpassend verschoningsmatje.
  159,95
 • Quick view

  Cybex Priam Luiertas

  De Cybex Priam Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Priam Kinderwagen.

  159,95

  151,90

 • Quick view

  Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey

  De Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol en speciaal ontwerp. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Mios Kinderwagen.
  239,95
 • Quick view

  Cybex Spring Blossom Luiertas Dark Black

  De Cybex Spring Blossom Luiertas Dark Black zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design. De luiertas beschikt over een verschoningsmatje en een thermovak.
  239,95
5 Resultaten
Trustpilot