Een Jippies potje voor zindelijkheidstraining

 

Via een Jippies potje zittend leren plassen
Een Jippies plaspotje helpt je kind op weg naar plassen op een toilet. Dat geldt helemaal voor de brilverkleiners van Jippies. Die zijn opvouwbaar en zacht voor de billetjes. De brilverkleiners van Jippies kun je meenemen en makkelijk schoonmaken. Bekijk ook de andere plaspotjes in onze webwinkel. Op Babypark.nl zijn veel handige toiletpotjes en brilverkleiners te vinden bij onze topmerken. Bekijk de actuele aanbieding van Jippies.

Lees meer...

 

Een Jippies toiletpotje heeft een goede vormgeving
Jippies potjes zijn speciaal gemaakt voor de kleinste kinderen met het oog op zindelijkheidstraining. Ze hebben een goede zitvorm en zijn makkelijk in gebruik. De potjes zien er leuk uit en dat stimuleert de kleintjes om erop te zitten. Ook de brilverkleiners zijn mooi en handig. Jippies heeft nog veel meer kinderartikelen hier in de webwinkel. Op Babypark.nl kun je dag en nacht een nieuwe online bestelling plaatsen. Er is dus veel tijd om een paar Jippies plaspotjes te kopen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Bij

  De Jippie's My Carry Potty Bij is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  33,50
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje

  De Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  33,50
2 Resultaten
Trustpilot