Oxo Tot potjes en toiletverkleiners

Een Oxo Tot 2 in 1-Potty is te gebruiken als een zelfstandig toilet. Voor gebruik plaats je in dit potje een wegwerpzakje. Dat is handig. Na gebruik hoef je alleen maar het zakje weg te gooien. De Oxo Tot 2 in 1-Potty is dan ook ideaal om mee te nemen voor onderweg. Bij de aankoop zitten een paar wegwerpzakjes en een handige draagtas inbegrepen.

Oxo Tot potje en toiletverkleiner inéén

Een Oxo Tot 2 in 1-Potty is niet alleen als potje te gebruiken, maar ook als toiletverkleiner. Als je er onderweg een toilet in de buurt is, gebruik je de Oxo Tot 2 in 1-Potty als toiletverkleiner en anders als zelfstandig potje. Lees meer...

Over Oxo Tot

Oxo Tot maakt producten die de verzorging van je kindje een stuk gemakkelijker maken en daarnaast je kindje voldoende comfort geven. Denk bijvoorbeeld aan een oprolbare slab die gemorst eten opvangt en kinderstoelen die je eenvoudig schoonmaakt. Bestel vandaag nog een Oxo Tot 2 in 1-Potty en andere Oxo Tot producten. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!


Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Oxo Tot Potty Chair

  De Oxo Tot Potty Chair is een praktisch potje met een hoge rugleuning. Met behulp van dit potje kun je met je kindje oefenen om zindelijk te worden en het binnenpotje is makkelijk schoon te maken.
  32,90
 • Quick view

  OXO Tot 2-in-1 Potty Navy

  De OXO Tot 2-in-1 Potty Navy is een praktisch potje voor zowel thuis als onderweg. Bij het potje worden 3 wegwerpzakjes geleverd, zodat het potje goed schoon blijft. Ook wordt het potje geleverd in een opbergtas.
  27,95
2 Resultaten
Trustpilot