Luma potjes en toiletverkleiners

Potjes en toiletverkleiners zijn heel handig bij het zindelijk worden van je kindje. Op deze pagina vind je alle potjes en toiletverkleiners van Luma. Bijna alle Luma producten zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren.

Lees meer...

Het gemak van Luma potjes en toiletverkleiners

Sommige Luma potjes bestaan uit twee gedeeltes: een binnen- en een buitenpotje. Hierdoor is het gemakkelijker om het potje te legen en schoon te maken. Is je kindje te groot voor een Luma potje maar eigenlijk nog te klein voor het toilet? Gebruik dan een Luma toiletverkleiner, zodat je kindje toch comfortabel op het toilet zit. Een Luma toiletverkleiner bevestig je heel gemakkelijk op de toiletbril.

Over Luma

Van Luma zijn uitgebreide collecties bad- en verzorgingsproducten verkrijgbaar. Luma is het “zusje” van het bekende, Nederlandse merk Bébé-Jou. De vormgeving van Luma producten is soms net iets anders dan die van Bébé-Jou producten. Bébé-Jou staat vooral voor “vertrouwd” en Luma voor “design, eigentijds en eenvoud”. Luma producten zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

Lees minder...
2 Resultaten
  • Quick view

    Luma Toiletverkleiner

    Met de Luma toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  • Quick view

    Luma Po

    Laat je kindje snel zindelijk worden met deze Luma po dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Deze ovale po beschikt over een comfortabele zit en is makkelijk schoon te maken.
2 Resultaten
Trustpilot