2 Resultaten
 • Quick view Luma Po

  Luma Po

  Uit voorraad leverbaar
  6,36
 • Quick view Luma Toiletverkleiner

  Luma Toiletverkleiner

  Uit voorraad leverbaar
  8,25
2 Resultaten

Luma potjes en toiletverkleiners

 

Potjes en toiletverkleiners zijn heel handig bij het zindelijk worden van je kindje. Op deze pagina vind je alle potjes en toiletverkleiners van Luma. Bijna alle Luma producten zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren.

 

Het gemak van Luma potjes en toiletverkleiners

Sommige Luma potjes bestaan uit twee gedeeltes: een binnen- en een buitenpotje. Hierdoor is het gemakkelijker om het potje te legen en schoon te maken. Is je kindje te groot voor een Luma potje maar eigenlijk nog te klein voor het toilet? Gebruik dan een Luma toiletverkleiner, zodat je kindje toch comfortabel op het toilet zit. Een Luma toiletverkleiner bevestig je heel gemakkelijk op de toiletbril.

 

Over Luma

Van Luma zijn uitgebreide collecties bad- en verzorgingsproducten verkrijgbaar. Luma is het “zusje” van het bekende, Nederlandse merk Bébé-Jou. De vormgeving van Luma producten is soms net iets anders dan die van Bébé-Jou producten. Bébé-Jou staat vooral voor “vertrouwd” en Luma voor “design, eigentijds en eenvoud”. Luma producten zijn onderling perfect met elkaar te combineren.