Zindelijk worden op een Bumbo potje

 

Een plaspotje van Bumbo met trendy kleur

Lees meer...

Een Bumbo potje heeft een goede vormgeving. Deze toiletpotjes van Bumbo zijn gemaakt om de kleine peuters een veilige zit te geven. Op een kleurrijk Bumbo toiletpotje is jouw kindje al snel zindelijk. Deze potjes zijn van goede kwaliteit en makkelijk schoon te maken, gewoon afspoelen en drogen met een doek. Bekijk ook de hulpmiddelen voor zindelijkheidstraining bij onze andere kwaliteitsmerken. Bezichtig de actuele Bumbo aanbieding nu op Babypark.nl.

 

Bumbo potjes zijn stevig en lekken niet

Een Bumbo plaspotje is stabiel en heeft leuke kleuren. Olijfgroen of knalrood. Ook de toilettrainers en de toiletbrilverkleiners, zijn uitgevoerd in aantrekkelijke kleuren. Een kind zal graag op zo'n toiletbrilletje zitten. Laat je kind al snel op het grote toilet van papa en mama zitten met een toiletbrilverkleiner, dan hoort je kind er helemaal bij. Dit zal het zindelijk worden bevorderen. Op Babypark.nl zijn veel mooie kinderartikelen te koop. Je kunt hier 24 uur per dag een online bestelling plaatsen. Dus ook in de nacht wanneer je rustig de tijd hebt kun je Bumbo plaspotjes op Babypark.nl kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bumbo Step ´n Potty Po

    Met een Bumbo Step 'n Potty Po haal je in één klap een po, toilettrainer en opstapje in huis. Ideaal ter ondersteuning van het zindelijk worden van je kindje.
    53,95
1 Resultaten
Trustpilot