Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Potjes & toiletverkleiners

Praktische producten voor de zindelijkheid van je kindje

 

Titanium Baby potje: kwaliteit staat voorop
Titanium Baby is de specialist in kinder- en babyartikelen van hoogwaardige kwaliteit die met toegewijd vakmanschap worden gemaakt. Naast kinderwagens, loopstoeltjes en vele andere artikelen zijn er van dit prachtige merk ook de Titanium Baby plaspotjes. Kijk online rond bij Babypark, dan kom je vast een leuke aanbieding tegen!

Slimme hulpmiddelen
De benodigdheden voor zindelijkheidstraining van Titanium Baby hebben een praktisch, comfortabel model waar je kindje stabiel op kan zitten. Naar het toilet gaan kan met de Titanium Baby potjes op een veilige en stimulerende manier.Het is belangrijk dat kinderen, als ze er aan toe zijn, de juiste producten krijgen aangeboden die het zindelijk worden stimuleren. Door minder luiers te verbruiken draag je bovendien bij aan een beter milieu en het is ook nog eens goed voor je portemonnee!

Handig in gebruik
Het is belangrijk dat je kindje het zelf interessant vindt om naar het toilet of op de pot te gaan. Wil je een product voor toilettraining kopen bij Babypark? Met zo'n duurzaam Titanium Baby plaspotje kan er eindeloos geoefend worden. De producten voor de zindelijkheidstraining zijn bovendien eenvoudig schoon te maken.

Lees meer...
Filteren

1 product

Oval loader