Basicline potjes en toiletverkleiners

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Basicline potjes en toiletverkleiners. Hieronder lees je meer informatie over deze hulpmiddelen voor de zindelijkheidstraining van je kindje. Basicline is een kwalitatief goed merk van producten met een eenvoudig design. Het is handig om naast een Basicline potje en toiletverkleiner ook een Basicline opstapje te kopen. Je kindje kan dan helemaal zelfstandig op het toilet gaan zitten en de handen wassen.

Lees meer...

Basicline potje

Een Basicline potje is een ideaal hulpmiddel voor de zindelijkheidstraining van je kindje. De meeste Basicline potjes hebben een eenvoudige, witte kleur. Meestal kun je kiezen voor een effen wit potje of voor een potje met een leuk printje. Het is maar net wat je leuk vindt. De onderkant van een Basicline potje is meestal voorzien van antislip, zodat het potje niet heel gemakkelijk verschuift. Een potje van Basicline kun je eenvoudig leeggooien in het toilet. Je kunt het potje schoonspoelen onder de kraan of reinigen met een vochtige doek.

Basicline toiletverkleiner

Een toiletverkleiner of toilettrainer van Basicline leg je op de toiletbril, zodat je kindje heel comfortabel op het grote toilet kan zitten. Eigenlijk is een toiletverkleiner of toilettrainer van Basicline onmisbaar. Ook dit item is voorzien van antislip. Hierdoor ligt de toiletverkleiner heel stabiel en zal deze niet zomaar verschuiven. Basicline toiletverkleiners zijn meestal effen of bedrukt met een leuk printje. De Basicline toiletverkleiner of het Basicline potje van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je de Basicline toiletverkleiner of het Basicline potje direct in gebruik kunt nemen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Basic Po

  Een Basicline basic po kan je gemakkelijk verplaatsen en schoonmaken. Het helpt je kindje bij het zindelijk worden. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  4,99
 • Quick view

  Basicline Toilettrainer Met Antislip

  Met de Basicline toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.
 • Quick view

  Basicline Po Met Antislip

  Een Basicline po met antslip kan je gemakkelijk verplaatsen en schoonmaken. Het helpt je kindje bij het zindelijk worden. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  8,99
 • Quick view

  Basicline Basic Toilettrainer

  Met de Basicline basic toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.

  5,95

  4,99

4 Resultaten
Trustpilot