luiertas, luiertassen

Koelstra luiertassen

Vervoer de spullen voor je kindje in een handige Koelstra luiertas. Koelstra luiertassen hebben lekker veel opbergvakjes, zodat je alle babyspulletjes gescheiden kunt opbergen. Dankzij de handige draaghengsel neem je de tas gemakkelijk met je mee.

Lees meer...

Koelstra luiertas inclusief veschoningsmatje

Mocht je onderweg je kindje willen verschonen, dan doe je dit op een verschoningsmatje. Over het algemeen zit er bij de tas een verschoningsmatje inbegrepen. Een Koelstra luiertas is van alle gemakken voorzien.

Mooi design

Een Koelstra luiertas matcht heel goed met een Koelstra kinderwagen. Mocht je een Koelstra kinderwagen hebben, dan is het natuurlijk leuk om een luiertas in dezelfde stijl te kopen. Overigens past een Koelstra luiertas ook bij andere kinderwagens. Koelstra luiertassen zien er heel hip en stoer uit. Koop vandaag nog een stijlvolle Koelstra luiertas online via onze webshop!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koelstra Bine Luiertas

    Met de Koelstra Bine luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Koelstra kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
    66,49
1 Resultaten

Trustpilot