Kidzroom

Kidzroom ontwerpt de leukste tassen en accessoires voor ouders en kinderen. Kijk op deze pagina voor ons actuele aanbod aan Kidzroom tassen en andere producten. Snuffel eens rond en laat je verrassen door de mooie, handige en creatieve ontwerpen.

Lees meer...

Kidzroom verzorgingstas

Wij hebben regelmatig leuke Kidzroom verzorgingstassen in ons assortiment. Een Kidzroom verzorgingstas is speciaal gemaakt voor jonge ouders die er vaak met hun kindje op uit trekken. De tas bestaat uit meerdere handige opbergvakjes voor de babyspullen. In een afgeschermd vakje berg je de fles op. Meestal zit bij de tas een verschoningsmatje inbegrepen. Verder maak je een Kidszroom verzorgingstassen heel gemakkelijk schoon.

Bestel online

Bestel vandaag nog jouw favoriete Kidzroom producten online via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijs Garantie en gratis verzending!

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Kidzroom Care Joy Luiertas

  Met de Kidzroom Care Joy luiertas leder ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  64,95
 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas

  Met de Kidzroom Vision of Love luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Go Out Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Go Out Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Fantasy Luiertas Grey

  Met de Kidzroom Care Fantasy luiertas leder ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  24,47

 • Quick view

  Kidzroom Coloured Stars Luiertas

  Met de Kidzroom Coloured Stars Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Precious Luiertas Zwart

  Wil je er even uit met je kindje? Dan is deze Kidzroom Precious Luiertas Zwart ideaal om bij je te hebben, waarin je alle spulletjes van je kindje kan doen, zoals luiers, doekjes, babyvoeding en nog veel meer.
  69,95
 • Quick view

  Kidzroom Friendly Luiertas

  Met de Kidzroom Friendly Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Growl Rugzak Large

  Met de Kidzroom Growl Rugzak Large ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en een handig voorvakje. Verder zit de Kidzroom rugzak erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kidzroom Precious Luiertas

  Met de Kidzroom Precious Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  79,95
 • Quick view

  Kidzroom Friendly Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Friendly Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black

  Met de Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  49,95
 • Quick view

  Kidzroom Fearless Rugtas Pink

  Met de Kidzroom Fearless Rugtas Pink ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Kidzroom Heart Luiertas Black And White

  Met de Kidzroom Heart Luiertas Black And White ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Bows Luiertas Black And White

  Met de Kidzroom Bows Luiertas Black And White ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  54,95

  52,85

 • Quick view

  Kidzroom Cuddle Rugzak Leopard

  Met de Kidzroom Cuddle Rugzak Leopard ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en een handig voorvakje. Verder zit de rugzak erg comfortabel en is het gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Kidzroom Animal Rugtas Crocodile

  Met de Kidzroom Animal Rugtas Crocodile ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Kidzroom Popular Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Popular rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  54,95
17 Resultaten