Kidzroom

Kidzroom ontwerpt de leukste tassen en accessoires voor ouders en kinderen. Kijk op deze pagina voor ons actuele aanbod aan Kidzroom tassen en andere producten. Snuffel eens rond en laat je verrassen door de mooie, handige en creatieve ontwerpen.

Lees meer...

Kidzroom verzorgingstas

Wij hebben regelmatig leuke Kidzroom verzorgingstassen in ons assortiment. Een Kidzroom verzorgingstas is speciaal gemaakt voor jonge ouders die er vaak met hun kindje op uit trekken. De tas bestaat uit meerdere handige opbergvakjes voor de babyspullen. In een afgeschermd vakje berg je de fles op. Meestal zit bij de tas een verschoningsmatje inbegrepen. Verder maak je een Kidszroom verzorgingstassen heel gemakkelijk schoon.

Bestel online

Bestel vandaag nog jouw favoriete Kidzroom producten online via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijs Garantie en gratis verzending!

Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidzroom Picture This Rugtas

  Met de Kidzroom Picture This Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas

  Met de Kidzroom Vision of Love luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.
  53,90
 • Quick view

  Kidzroom Tidy Up! Opbergzak

  Deze mooie Kidzroom Tidy Up! Opbergzak is ideaal voor het opbergen van de kleine spulletjes van je kindje. De stijlvolle opbergzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een leuke print.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 24,50

 • Quick view

  Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Pink

  Met de Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Pink ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  Kidzroom Go Out Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Go Out Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 55,51

 • Quick view

  Kidzroom To The Zoo Rugtas

  Met de Kidzroom To The Zoo Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 26,96

 • Quick view

  Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts

  Met de Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  27,95

  24,95

 • Quick view

  Kidzroom Simple Things Rugtas

  Met de Kidzroom Simple Things Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  31,95

  29,99

 • Quick view

  Kidzroom Care Joy Luiertas

  Met de Kidzroom Care Joy luiertas leder ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  Normale prijs: 69,10

  Special Price 49,-

 • Quick view

  Kidzroom Care Movement Luiertas Black

  De Kidzroom Care Movement Luiertas Black beschikt over voldoende opbergruimte en is praktisch in gebruik. De luiertas wordt geleverd inclusief extra lussen om de luiertas aan de kinderwagen te bevestigen.
  74,95
 • Quick view

  Kidzroom Good Things Rugtas Army

  Met de Kidzroom Good Things Rugtas Army ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  37,95

  22,-

 • Quick view

  Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black

  Met de Kidzroom Vision Of Love Luiertas Black ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.

  54,95

  45,20

 • Quick view

  Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey

  De Kidzroom Diaper Winnie The Pooh Better Care Luiertas Grey beschikt over één hoofdvak met meerdere opberg-en ritsvakjes, twee grote vakken aan de voorkant met rits en een afneembare-en verstelbare schouderband.

  64,95

  47,95

 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Sand ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.

  54,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige

  Met de Kidzroom Proud Of You Winnie The Pooh Luiertas Beige ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Secret Garden Rugtas

  Met de Kidzroom Secret Garden Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White

  Met de Kidzroom Proud Of You Mickey Mouse Luiertas Off White ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor de verzorgingsspullen.

  59,95

  34,99

 • Quick view

  Kidzroom Explorer Miffy Rugtas Navy

  Met de stijlvolle Kidzroom Explorer Miffy Rugtas Navy ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugtas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft diverse opbergvakken, ideaal voor de verzorgingsspullen.
  19,95
 • Quick view

  Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Black

  Met de Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Black ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  27,95

  25,99

 • Quick view

  Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy

  Met de Kidzroom Care Keypiece Luiertas Navy ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  54,95

  47,04

 • Quick view

  Kidzroom Friendly Backpack Luiertas Rugzak

  Met de Kidzroom Friendly Backpack Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De rugzak heeft een handige indeling en wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en isolerende flessenhouder.
  59,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown

  Met de Kidzroom Care Gorgeous Luiertas Brown ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor alle verzorgingsspullen.
  54,95
 • Quick view

  Kidzroom Care Luiertas Leopard Love

  Met de Kidzroom Care Luiertas Leopard Love ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspullen.

  59,95

  45,95

 • Quick view

  Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Green

  Met de Kidzroom Full Of Wonders Rugtas Green ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas erg comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot