Baby nagelschaartje

Alles aan een baby is nog zacht en dat geldt in het begin zelfs nog voor de nageltjes. Daarom is het beter om de nagels de eerste 3 maanden te vijlen en niet te knippen. Wanneer je zou gaan knippen dan loop je het risico dat het nageltje van jouw baby dubbel klapt in de baby nagelschaar. Maar wanneer de nageltjes hard genoeg zijn, kun je gaan knippen. Baby’s kunnen zichzelf ook verwonden met hun eigen scherpe nagels. In het assortiment vind je bijvoorbeeld ook artikelen met geïntegreerde krabwantjes om dit tegen te gaan. Aangezien voorkomen beter is dan genezen, vind je in ons assortiment tevens een nagelschaar voor jouw baby om de nagels van jouw kindje te knippen.

Lees meer...

Nagelschaartje voor baby

Wanneer je de nagels van jouw kindje gaat knippen, dan is het aan te raden om dat te doen op een moment dat jouw kindje rustig is. Bijvoorbeeld wanneer het slaapt of na de voeding. Op die momenten is de kans op beweging natuurlijk het kleinst dus is dit ook het veiligste moment om te knippen. Houd het handje goed vast en duw de huid iets naar beneden zodat je goed bij het nageltje kan. Bij de vingertjes volg je de vorm van de nagel en bij de teennagels knip je recht af. Met een baby nagelschaar is dit prima te doen. Een baby nagelschaartje is gemaakt van roestvrijstaal en heeft korte gebogen mesjes en is extra slijtvast en duurzaam.

Nagelschaar baby bestellen

Bij Babypark weet je zeker dat je de beste prijs betaalt. Een team van prijsmeters houdt de prijzen in andere winkels nauwlettend in de gaten zodat wij de beste prijs kunnen bieden. Dit garanderen we zelfs door onze laagsteprijsgarantie. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is, dan betaal je bij Babypark ook geen verzendkosten. En heb je voor 20:00 uur het nagelschaartje voor jouw baby besteld, dan worden er geen bezorgkosten gerekend. Je kunt natuurlijk ook altijd een van onze megastores bezoeken.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Manicureset Pink bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Manicureset bestaande uit een schaar, vijl en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en voetjes van je kindje er altijd goed uitzien.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Manicureset

  Met de Bebe-Jou Sepp Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Manicureset

  Met de Luma Spikkels Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Manicureset

  Met de Bebe-Jou Steppe Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Difrax Manicureset De Luxe Wit

  Met de Difrax Manicureset De Luxe Wit beschik je over alle accessoires om de handjes van je kindje te verzorgen. De set bestaat uit een nagelknipper, nagelvijl en nagelschaar met veilig afgeronde uiteinden.
  6,49
 • Quick view

  Luma Manicureset

  Met de Luma manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Manicureset

  Met de Bebe-Jou Ollie Manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  13,99
 • Quick view

  Luvion Manicureset Blauw

  Met de Luvion Manicureset Blauw beschik je over alle accessoires om de handjes van je kindje te verzorgen. De set bestaat uit een nagelknipper, nagelvijl en nagelschaar met veilig afgeronde uiteinden.

  6,50

  5,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Manicureset

  Met de Bebe-Jou manicureset bestaande uit een schaartje, vijltje en nagelknipper kan je de nageltjes van je kindje goed verzorgen, zodat de handjes en teentjes van je kindje er altijd verzorgd uitzien.
  12,99
10 Resultaten
Trustpilot