Toiletbrilverkleiner

Met toiletbrilverkleiners help je jouw kindje zindelijk worden. Je plaatst ze op de toiletbril waardoor de toiletbril niet meer te wijd is voor jouw kindje en die gewoon plaats kan nemen op het normale toilet. Bestel ook jouw toiletverkleiner uit ons assortiment. Bij Babypark vind je enkel A-merken die wij tegen der scherpste prijzen kunnen aanbieden. Dat komt omdat wij zelf de prijzen van andere winkels controleren. Dit resulteert erin dat wij onze klanten de laagste prijsgarantie kunnen bieden. Bekijk onze uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Toiletbrilverkleiners assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Bebe-Jou toiletverkleiners; een bijzonder schattige verkleiner voor de toiletbril met een afbeelding. Zo wordt het nog leuker voor jouw kindje om zelfstandig naar het toilet te gaan. De toiletbrilverkleiner past op elk type toilet en is eenvoudig te reinigen. De verstelbare verkleiner voor de toiletbril is belastbaar tot 30kg. Om ook zelfstandig de toiletbril op te kunnen, zijn er ook opstapjes te koop die je tegen het toilet aan kunt zetten. De toiletbrilverkleiner is eenvoudig door het kind zelf te plaatsen en verwijderen en is meestal eenvoudig op te hangen. Het materiaal is polypropeen en bevat geen pvc, bisphenol, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. Het plastic is zelfs recyclebaar. Een verantwoorde keuze dus. Maar Babypark heeft nog veel meer keuze, bekijk het gehele assortiment en kies de toiletbrilverkleiner die het beste bij jouw wensen aansluit.

Verkleiner voor toiletbril bestellen

Via de webshop van Babypark is de toiletbrilverkleiner eenvoudig te bestellen. Bestel je het artikel voor 20:00 uur dan verstuurd onze eigen bezorgdienst het dezelfde dag nog. Voor bestellingen vanaf 20 euro rekenen wij geen verzendkosten. Naast onze webshop kun je ook een van onze megastores bezoeken om daar de toiletbrilverkeiner aan te schaffen.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Rainbow Sky Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Toiletverkleiner De Luxe

  Met de Bebe-Jou Rainbow Sky Toiletverkleiner De Luxe toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Ocean Green

  Met de Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Ocean Green leert je kindje snel zindelijk worden. De stijlvolle toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner Ocean Green

  Met de Bebe-Jou Toiletverkleiner Ocean Green leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Luma Toiletverkleiner

  Met de Luma toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou toiletverkleiner mintgroen leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Miffy Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Toilettrainer

  De toilettrainer van Bebe-Jou is de ideale toiletbril om je kindje te leren zelf naar het toilet te gaan.
 • Quick view

  Mommy's Helper WC-Brilverkleiner

  Handige verkleiner die inklapbaar is, zodat je de verkleiner mee kan nemen op vakantie of weggaat om iemand te bezoeken.

  19,70
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Ollie Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  16,99
 • Quick view

  Basicline Toilettrainer Met Antislip

  Met de Basicline toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.
 • Quick view

  BabyBjörn Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de handige BabyBjörn Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  35,-

  34,95

 • Quick view

  Dot. Trainer

  De Dot trainer is een praktisch hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Van het kleine potje naar het grote toilet is een hele stap voor een peuter.
  22,50
 • Quick view

  Bo Jungle Toilettrainer Grey

  Het Bo Jungle Toilettrainer Grey is perfect om je kindje te leren zelfstandig naar de wc te gaan. De toilettrainer is voorzien van een kussentje en dankzij de rugsteun en handvatten zit je kindje stabiel op het toilet.
  23,99
 • Quick view

  Basicline Basic Toilettrainer

  Met de Basicline basic toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.

  5,95

  4,99

19 Resultaten
Trustpilot