WC verkleiner

Niet alles is natuurlijk aangepast op de grootte van kinderen zoals bijvoorbeeld het toilet. Gelukkig is dat op te lossen door gebruik te maken van een wc verkleiner. Op die manier kan jouw kindje toch gewoon gebruik maken van bijna elk toilet. Bij Babypark kun je een dergelijke wc brilverkleiners bestellen.

Lees meer...

Mommy’s Helper WC brilverkleiner

Het handige van de Mommy's Helper wc bril verkleiner die wij bij Babypark verkopen is dat deze inklapbaar is. Zo neem je hem eenvoudig mee op vakantie, familiebezoek, uitjes etc. De wc bril verkleiner past namelijk op vrijwel elk toilet. Het is ook eenvoudig schoon te maken wat natuurlijk ook erg praktisch is. Je kunt de wc brilverkleiner eenvoudig meenemen door de meegeleverde draagtas. De bovenkant van de wc verkleiner is uitgerust met kussentjes voor een gemakkelijke en comfortabele zit voor jouw kindje.

Wc verkleiner bestellen

Voor de scherpste prijs voor jouw wc bril verkleiner kun je terecht bij Babypark. Wij controleren de prijzen in andere winkels zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij garanderen daarom ook de laagste prijzen. Dus mocht je binnen twee weken na aanschaf toch nog het bestelde goedkoper zien dan betalen wij het verschil terug op basis van onze laagsteprijsgarantie. Een ander voordeel is dat bestellingen vanaf 20 euro gratis worden geleverd. Door onze grote voorraden is het vaak mogelijk direct uit voorraad te leveren. Dit houdt in, dat wanneer je voor 20:00 uur bestelt, het dezelfde dag nog wordt verstuurd. Wij hebben een eigen bezorgdienst die dat in orde maakt. Zo heb je het vaak de volgende dag al in huis.

Naast bestellen uit de webshop kun je onze wc verkleiner ook in een van onze megastores aanschaffen. Zo kun je meteen een kijkje nemen in het overige gevarieerde aanbod van Babypark. Elke megastore, we hebben er momenteel tien, beschikt over een deskundig verkoopteam dat jou met al jouw vragen kan helpen.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Toilettrainer Taupe

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Toilettrainer Taupe. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 25kg en geschikt voor elk type toilet.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner De Luxe

  De stijlvolle Bebe-Jou Sepp Toiletverkleiner De Luxe is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden met je kindje. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner De Luxe

  De Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Toiletverkleiner De Luxe is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden van je kindje. De toiletverkleiner heeft een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  19,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Toiletverkleiner

  Met de stijlvolle Luma Spikkels Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30 kg en geschikt voor elk type toilet.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Toiletverkleiner De Luxe Pink leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Breeze Green

  De Bebe-Jou Toiletverkleiner De Luxe Breeze Green is ideaal bij het oefenen met zindelijk worden met je kindje. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving en is geschikt voor elk type toilet.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Toiletverkleiner

  Met deze Bebe-Jou Steppe Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Basicline Basic Toilettrainer

  Met de Basicline basic toilettrainer kan jouw kindje zelfstandig naar het toilet, een belangrijke stap richting het zindelijk worden. Makkelijk & comfortabel.

  5,95

  4,99

 • Quick view

  Luma Toiletverkleiner

  Met de Luma toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Fabulous Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou Ollie Toiletverkleiner leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  10,99
 • Quick view

  Mommy's Helper WC-Brilverkleiner

  Handige verkleiner die inklapbaar is, zodat je de verkleiner mee kan nemen op vakantie of weggaat om iemand te bezoeken.

  19,70
 • Quick view

  BabyBjörn Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de handige BabyBjörn Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.

  35,-

  34,90

 • Quick view

  Bebe-Jou Toilettrainer

  De toilettrainer van Bebe-Jou is de ideale toiletbril om je kindje te leren zelf naar het toilet te gaan.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Ollie Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Toiletverkleiner

  Met de Bebe-Jou toiletverkleiner mintgroen leert je kindje snel zindelijk worden. De toiletverkleiner beschikt over een comfortabele vormgeving, is belastbaar tot 30kg en geschikt voor elk type toilet.
  9,99
 • Quick view

  Bo Jungle Toilettrainer Grey

  Het Bo Jungle Toilettrainer Grey is perfect om je kindje te leren zelfstandig naar de wc te gaan. De toilettrainer is voorzien van een kussentje en dankzij de rugsteun en handvatten zit je kindje stabiel op het toilet.
  23,99
20 Resultaten
Trustpilot