Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Opvouwbaar babybadje

Niet iedereen heeft een ligbad waar je jouw kindje in kunt laten badderen. Voor die mensen heeft Babypark een babybad dat opvouwbaar is. Heel praktisch en zo opgezet. Een opvouwbaar badje is ook ideaal voor op vakantie of logeerpartijtjes. Na gebruik zet je het plat tegen de muur zodat het weinig plaats inneemt.

Lees meer...

Assortiment opvouwbaar babybad

Bekijk de baden van Bibabad in ons assortiment. Het Bibabad is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad biedt alle ruimte om lekker te spelen. Het babybad is opvouwbaar en neemt dus geen ruimte in wanneer dat niet nodig is. Je kunt het door de compacte afmetingen ook eenvoudig meenemen op vakantie bijvoorbeeld. En mocht er in het vakantiehuisje zelf geen ruimte zijn dan kun je het ook gewoon buiten gebruiken. Met het meegeleverde afvoersetjes kun je het bad weer eenvoudig laten leeglopen. Het babybad is zelf ook te wassen, dat kan op 60 graden. Van Bibabad hebben we ook de BiBaBad Ultra Licht Kikkerrand. Niet alleen heeft dit bad een rand met afbeeldingen van kikkers erop maar het is nog compacter dan het standaard opvouwbaar Bibabad badje. Het Ultra Licht bad is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar. Ook dit bad is te wassen op 60 graden en wordt geleverd met afvoerset. Door onze laagsteprijsgarantie weet je tenminste zeker dat je de BiBaBad voor de laagste prijs bestelt.

Opvouwbaar babybadje bestellen

Bestel je het opvouwbaar babybadje voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Haal je het opvouwbaar babybad liever zelf op, dan kan dat natuurlijk ook. Naast de webshop hebben wij ook 10 megastores verspreid over Nederland waar je ons assortiment kunt bekijken. Onze verkoopspecialisten ter plaatse kunnen je alles vertellen over de producten die daar staan uitgestald. Alles draait bij ons om een tevreden klant dus zij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

 • Stokke® Flexi Bath®
  Waardering:
  86%
  0,- 49,-
 • Stokke® Flexi Bath® XL
  Waardering:
  89%
  0,- 59,-
 • Filteren

  3 producten

  Oval loader