Opvouwbaar babybadje

Niet iedereen heeft een ligbad waar je jouw kindje in kunt laten badderen. Voor die mensen heeft Babypark een babybad dat opvouwbaar is. Heel praktisch en zo opgezet. Een opvouwbaar badje is ook ideaal voor op vakantie of logeerpartijtjes. Na gebruik zet je het plat tegen de muur zodat het weinig plaats inneemt.

Lees meer...

Assortiment opvouwbaar babybad

Bekijk de baden van Bibabad in ons assortiment. Het Bibabad is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad biedt alle ruimte om lekker te spelen. Het babybad is opvouwbaar en neemt dus geen ruimte in wanneer dat niet nodig is. Je kunt het door de compacte afmetingen ook eenvoudig meenemen op vakantie bijvoorbeeld. En mocht er in het vakantiehuisje zelf geen ruimte zijn dan kun je het ook gewoon buiten gebruiken. Met het meegeleverde afvoersetjes kun je het bad weer eenvoudig laten leeglopen. Het babybad is zelf ook te wassen, dat kan op 60 graden. Van Bibabad hebben we ook de BiBaBad Ultra Licht Kikkerrand. Niet alleen heeft dit bad een rand met afbeeldingen van kikkers erop maar het is nog compacter dan het standaard opvouwbaar Bibabad badje. Het Ultra Licht bad is geschikt voor kinderen tot ongeveer 5 jaar. Ook dit bad is te wassen op 60 graden en wordt geleverd met afvoerset. Door onze laagsteprijsgarantie weet je tenminste zeker dat je de BiBaBad voor de laagste prijs bestelt.

Opvouwbaar babybadje bestellen

Bestel je het opvouwbaar babybadje voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog. Haal je het opvouwbaar babybad liever zelf op, dan kan dat natuurlijk ook. Naast de webshop hebben wij ook 10 megastores verspreid over Nederland waar je ons assortiment kunt bekijken. Onze verkoopspecialisten ter plaatse kunnen je alles vertellen over de producten die daar staan uitgestald. Alles draait bij ons om een tevreden klant dus zij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath®

  Het Stokke® Flexi Bath® is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.

  Normale prijs: 48,99

  Special Price 41,65

 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje

  Dit Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje is ideaal wanneer je kindje te groot is geworden voor een babybadje. De White Hot™ technologie waarschuwt je wanneer het water te warm is om in te badderen.

  25,95

  17,56

 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
 • Quick view

  BiBaBad White 80-100 cm

  Het BiBaBad White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  Stokke® Flexi Bath® XL

  Het Stokke® Flexi Bath® XL is een handig, opvouwbaar kinderbadje. Ideaal voor op reis of bij beperkte opbergruimte! Het badje is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar en is voorzien van een badstop en een anti-slip bodem.

  Normale prijs: 54,99

  Special Price 50,15

7 Resultaten
Trustpilot