Thermobad baby

Om jouw kindje heerlijk te laten baden kun je een baby thermobad gebruiken. In het assortiment van Babypark vind je bijvoorbeeld de kwaliteitsbaden van het bekende merk Bebe-Jou. We bieden verschillende modellen die je rechtstreeks kunt bestellen. Bestel jouw thermobad ook eenvoudig en veilig uit onze webshop.

Lees meer...

Baby thermobad van Bebe-Jou

Het Bebe-jou thermobad is ook te gebruiken met de Bebejou badstandaard waardoor je op stahoogte jouw kindje in bad kunt doen. Je klikt het bad eenvoudig op de standaard. Het baby thermobad kan ook in het gewone bad worden gezet. Door de antislippootjes blijft het op z’n plaats en beschadigt het ook niet jouw sanitair. Door de pootjes wordt het ook eenvoudig om het thermobad in jouw eigen bad leeg te laten lopen. Door de geïntegreerde thermometer lees je precies af wat de temperatuur is van het badwater zodat je het precies op de 37 graden kunt krijgen. Ook geïntegreerd in het bad zijn twee zeeppompjes zodat je dat met 1 hand kunt bedienen. De handige afvoerstop is te bedienen zonder je handen ervoor in het water te hoeven steken. Na elke badsessie is het een kwestie van afspoelen met warm water en goed droog wrijven om het schoon te houden. Van Bebe-Jou hebben we ook complete Thermobadsets in ons assortiment. Die bestaan bijvoorbeeld, naast het Thermobad zelf, uit een waskussen, Easy wipe box, manicureset, kapset en een luieremmer. Je hebt dan alle zaken die van pas kunnen komen bij het baden van jouw kindje.

Thermobad baby bestellen

Door onze grote voorraden zijn de thermobaden vaak direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat, wanneer je voor 20:00 uur bestelt, je het thermobad al de volgende dag in huis kunt hebben. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we geen verzendkosten in rekening brengen. Jouw thermobad wordt zodoende dus ook gratis geleverd. Of kom het zelf ophalen in een van onze megastores en bekijk meteen de rest van ons uitgebreide assortiment.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Leopard Thermobad Pink

  Het Bebe-Jou Click Leopard Thermobad Pink beschikt over een mooi design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  52,99

  42,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Nijntje Nina In Bad Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Nijntje Nina In Bad Thermobad beschikt over een stijlvol design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,99

  43,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Sepp Thermobad

  Het praktische Bebe-Jou Click Sepp Thermobad beschikt over een stijlvol design en een geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  52,99

  49,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Griffin Grey heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Sky Green heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe Mellow Rose heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!
  129,99
 • Quick view

  BabyPatent Aquascale Bad

  Het BabyPatent Aquascale Bad is ideaal om je kindje lekker te badderen. Daarnaast heeft het bad ook een weegfunctie, zodat je het gewicht van je kindje goed in de gaten kan houden. Geschikt vanaf geboorte tot 20 kg.
  85,90
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  Normale prijs: 40,79

  Special Price 39,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe

  Met deze Bebe-Jou Thermobadset De Luxe heb je alles binnen handbereik om je kindje te badderen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier je kindje verzorgen. Dat is nog eens praktisch!

  Normale prijs: 114,99

  Special Price 95,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Ollie Thermobad

  Het Bebe-Jou Click Ollie Thermobad beschikt over een mooi design, 2 zeepdispensers, geïntegreerd badstopje en thermometer. Het thermobad met veilig afvoersysteem is gemaakt van kunststof.

  52,99

  42,39

11 Resultaten
Trustpilot