Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Thermobad baby

Om jouw kindje heerlijk te laten baden kun je een baby thermobad gebruiken. In het assortiment van Babypark vind je bijvoorbeeld de kwaliteitsbaden van het bekende merk Bebe-Jou. We bieden verschillende modellen die je rechtstreeks kunt bestellen. Bestel jouw thermobad ook eenvoudig en veilig uit onze webshop.

Lees meer...

Baby thermobad van Bebe-Jou

Het Bebe-jou thermobad is ook te gebruiken met de Bebejou badstandaard waardoor je op stahoogte jouw kindje in bad kunt doen. Je klikt het bad eenvoudig op de standaard. Het baby thermobad kan ook in het gewone bad worden gezet. Door de antislippootjes blijft het op z’n plaats en beschadigt het ook niet jouw sanitair. Door de pootjes wordt het ook eenvoudig om het thermobad in jouw eigen bad leeg te laten lopen. Door de geïntegreerde thermometer lees je precies af wat de temperatuur is van het badwater zodat je het precies op de 37 graden kunt krijgen. Ook geïntegreerd in het bad zijn twee zeeppompjes zodat je dat met 1 hand kunt bedienen. De handige afvoerstop is te bedienen zonder je handen ervoor in het water te hoeven steken. Na elke badsessie is het een kwestie van afspoelen met warm water en goed droog wrijven om het schoon te houden. Van Bebe-Jou hebben we ook complete Thermobadsets in ons assortiment. Die bestaan bijvoorbeeld, naast het Thermobad zelf, uit een waskussen, Easy wipe box, manicureset, kapset en een luieremmer. Je hebt dan alle zaken die van pas kunnen komen bij het baden van jouw kindje.

Thermobad baby bestellen

Door onze grote voorraden zijn de thermobaden vaak direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat, wanneer je voor 20:00 uur bestelt, je het thermobad al de volgende dag in huis kunt hebben. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat we geen verzendkosten in rekening brengen. Jouw thermobad wordt zodoende dus ook gratis geleverd. Of kom het zelf ophalen in een van onze megastores en bekijk meteen de rest van ons uitgebreide assortiment.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
  • Bebe-Jou Fabulous Thermobadset De Luxe
    129,99 Adviesprijs 0,-
  • Bebe-Jou Click Thermobadset De Luxe
    129,99 Adviesprijs 0,-
  • Bebe-Jou Click Thermobad
    47,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader