Badhanddoek baby

Onze baby handdoeken zijn van hoogwaardig materiaal en nemen het vocht van jouw kindje goed op waardoor ze snel en comfortabel kunnen opdrogen. In ons assortiment vind je verschillende baby handdoeken die je eenvoudig online bestelt. Bekijk vandaag nog ons assortiment en bestel.

Lees meer...

Baby handdoeken assortiment

Zo hebben we de Bamboom handdoek die voor 100% uit bamboe bestaat. Toch liever een handdoek van 100% katoen? Bekijk dan de schitterende Palais de l’eau Baby Towel Cerise. Je doet de handdoek zelf om voordat je jouw kindje in bad doet. Na het badderen, haal je je kindje uit het badje leg het dicht tegen je aan en wikkel sla de doek om jouw kindje heen zodat het in jouw armen kan opdrogen. Deze fraaie en praktische handdoek is vanaf de geboorte te gebruiken en draagt het GOTS-keurmerk.

GOTS-keurmerk

GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. De Palais de l’eau baby handdoek is van 100% biologisch katoen. Doordat het aan de GOTS-standaard voldoet, wordt de hele keten op verantwoorde wijze doorlopen. Van het oogsten van de grondstoffen, het verwerken van de grondstoffen tot de baby handdoek tot de etikettering, verpakking en distributie er van. In elk stadium voldoet het aan de strenge standaard zodat er bijvoorbeeld milieuvriendelijke chemicaliën worden gebruikt en er waterzuivering bij de fabrieken plaatsvindt. Ook sociale criteria zoals een verbod op kinderarbeid, goede arbeidsomstandigheden en een minimum loon zijn gegarandeerd. 

Baby badhanddoeken bestellen

Online is via onze webshop snel en eenvoudig alle artikelen uit ons assortiment te bestellen. Wanneer de totale bestelwaarde meer dan 20 euro is dan rekenen we geen verzendkosten. Bestel je de badhanddoek voor jouw baby voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Naast onze webshop beschikt Babypark ook nog over 10 megastores verspreid over heel Nederland. Hier kun je ook ons assortiment komen bekijken. Ons team van verkoopspecialisten helpt je met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...
127 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Meyco Panter Badcape Roze

  De Meyco Panter Badcape Roze is ideaal om je kindje in warm te houden na het badderen. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een capuchon om ook het hoofdje op temperatuur te houden.
  19,95
 • Quick view

  Basicline Badcape

  In deze Basicline Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  5,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Omslagdoek

  Met de Baby's Only Sparkle Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  49,95
 • Quick view

  Liewood Augusta Panda Badcape Creme De La Creme

  Hoe schattig is deze Liewood Augusta Panda Badcape Creme De La Creme? Dankzij de badcape blijft je kindje lekker warm na het badderen of zwemmen. De badcape voelt heerlijk zacht aan en is voorzien van een capuchon.
  40,-
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Copenhagen Badcape Kabel

  In deze Baby Anne-Cy badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Badcape

  In de Baby Anne-Cy Herringbone Badcape kan je je kindje lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Badcape

  In deze Bebe-Jou Fabulous Swan Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Jollein Badcape 75 x 75 cm

  In deze Jollein badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht en dik materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  13,50
 • Quick view

  Noppies Badcape Nus

  Heeft jouw kindje het ook al altijd zo koud als hij/zij uit bad komt? Dan is deze Noppies Badcape Nus ideaal voor jouw en je kindje. De badcape is comfortabel, zacht, warm en is voorzien van een capuchon.
  12,-
 • Quick view

  Jollein Wrinkled Badcape Hydrofiel

  In de Jollein Wrinkled Badcape Hydrofiel kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen. Zo blijft je kindje goed op temperatuur. De badcape is gemaakt van hydrofiel katoen en voorzien van capuchon.
  22,95
 • Quick view

  Invented 4 Kids Tuby Badcape Koala

  De Invented 4 Kids Tuby Badcape Koala is erg handig in gebruik. Sla het pootje over je schouder en wikkel je kindje meteen in wanneer het net uit bad komt. Door het verzwaarde pootje blijft de badcape goed hangen.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Chenille

  Met deze Baby's Only badcape Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  49,95
 • Quick view

  Cam Cam Wave Badcape

  In deze Cam Cam Wave badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  33,-
 • Quick view

  Elodie Details Badcape Powder Pink

  Met deze Elodie Details badcape weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  39,90
 • Quick view

  Liewood Augusta Rabbit Badcape

  De Liewood Augusta Rabbit Badcape is een echte musthave wanneer je kindje heeft gebadderd! Dankzij de badcape blijft je kindje lekker warm na het badderen of zwemmen en voelt heerlijk zacht aan.
  40,-
 • Quick view

  Invented 4 Kids Tuby Badcape Aap

  De Invented 4 Kids Tuby Badcape Aap is erg handig in gebruik. Sla het pootje over je schouder en wikkel je kindje meteen in wanneer het net uit bad komt. Door het verzwaarde pootje blijft de badcape goed hangen.
  34,90
 • Quick view

  Bemini Prety Badcape Bamboo / Dolly

  Met de Bemini Prety Badcape Bamboo / Dolly weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De cape met washand is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  31,90
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Badcape

  In deze Bebe-Jou Fabulous Dots Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Badcape

  In deze Bebe-Jou Fabulous Hero Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badcape

  In deze Bebe-Jou Ollie Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Mats & Merthe Hearts Wrapper

  Op zoek naar een fijne en comfortabele wrapper? Dan is deze wrapper van Mats & Merthe Hearts perfect! Deze wrapper is gemaakt van 100% katoen, waardoor deze erg zacht aanvoelt en is ook nog eens overal voor te gebruiken.
  20,-
 • Quick view

  Witlof For Kids Fly High Badcape Dusty Blue / Wit

  De Witlof For Kids Fly High Badcape Dusty Blue / Wit zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
127 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6