Tummy Tub


 

Met een tummy tub badje creëer je dezelfde geborgenheid als in moeders buik. In de bewust klein gehouden emmer neemt de baby automatisch de vertrouwde embryonale positie in en voelt zich daarbij veilig en geborgen. En u kunt de baby met weinig inspanning wassen en goed vasthouden.

De ervaringen met badderen blijven een leuke gebeurtenis. Je kind spettert of lacht vaak als het gewassen wordt. Daar kunnen we weer aan zien dat je kind het fijn vind om lekker schoon te blijven. De tummy tub maakt dit allemaal mogelijk.

Een tummy tub is gewoon ideaal, zowel voor de moeder als voor het kind. Bij Babypark vind je enkel de beste en meest voordelige babyartikelen. Alle artikelen voldoen aan de gestelde Europese normen. Zo ben je er altijd zeker van dat je een goed artikel koopt.

Het grootste assortiment
Bij Babypark hebben we het grootste assortiment aan babyspullen, denk vooral aan artikelen zoals autostoelen, kinderwagens, wipstoeltjes, babykamers en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of kom langs in één van de babypark megastores. Onze medewerkers zullen je graag van dienst zijn.

Wil je direct alle tummy tubs bekijken? Klik hier om alle tummy tubs te bekijken