Badponcho

Wanneer je kinderen hebt, zijn praktische oplossingen altijd erg gewenst. De handige baby badponcho valt in deze categorie. Ideaal om direct aan te doen wanneer je jouw kindje uit bad haalt. Zo koelt jouw kindje niet direct af maar behoudt het zijn/haar temperatuur. De poncho is lekker zacht en comfortabel en natuurlijk lekker makkelijk aan te doen. Niet alleen handig wanneer jouw kindje net uit bad komt maar ook voor bij het zwembad en op het strand bijvoorbeeld. Bekijk onze uitgebreide badponcho assortiment in onze webshop.

Lees meer...

Badponcho baby assortiment

Van Bebe-Jou hebben we verschillende schattige badponcho’s. De baby badponcho beschikt ook over een capuchon om het hoofdje van jouw kindje warm te houden. Verder vind je in ons assortiment ook leuke badponcho’s voor jouw baby van Koeka, Bamboom en Kipkep. Of je nu zoekt naar een leuke poncho met een patroontje of in een bepaalde kleur; je vindt het in ons assortiment.

KipKep Blenker badponcho voor kinderen

Wij hebben ook badponcho’s voor kinderen vanaf 3-4 jaar zoals de KipKep Blenker. Ook voor hen is het lekker praktisch om uit bad, bij het strand of zwembad een comfortabele badponcho aan te hebben. Ze drogen lekker snel op door het hydrofiele katoen. Door de lusjes aan de zijkanten waait het ook niet op zodat ze er ook vrij in kunnen spelen. De KipKep Blenker is ook op te vouwen in een klein pakketje zodat het eenvoudig mee te nemen is op vakantie, zwemles of waar dan ook. Mocht het vies worden, dan is het goed te weten dat je de badponcho kunt wassen op 60 graden.

Badponcho voor baby bestellen

Via Babypark bestel je eenvoudig jouw baby badponcho. Doe je dat voor 20:00 uur en is de poncho op voorraad dan versturen wij het dezelfde dag nog. Verzending is gratis wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is. Je kunt het assortiment leuke baby badponcho’s natuurlijk ook in een van onze 10 megastores komen bewonderen. Je bent altijd welkom.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Penguin Poncho Peach

  De Laessig Penguin Poncho Peach houdt de warmte van je kindje vast en absorbeert gemakkelijk vocht. De stijlvolle poncho is ideaal voor na het badderen of als je een dag naar het strand gaat met je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Poncho

  Met de Bebe-Jou Fabulous Swan Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Poncho

  Met de Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Little Star Poncho

  Met de Bebe-Jou Little Star Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Poncho

  Met de Bebe-Jou Fabulous Hero Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  24,99
 • Quick view

  Bamboom Poncho

  Met de Bamboom Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  33,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Poncho

  Met de Bebe-Jou Fabulous Dots Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Poncho Owl Family

  Met de Bebe-Jou poncho Owl Family weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Poncho

  Met de Bebe-Jou Miffy Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  18,49
 • Quick view

  Laessig Poncho

  De Laessig Poncho houdt de warmte van je kindje vast en absorbeert gemakkelijk vocht. De stijlvolle poncho is ideaal voor na het badderen of als je een dag naar het strand gaat met je kindje.
  24,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Poncho

  Met de Bebe-Jou Hello Little One Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Poncho

  Met de Bebe-Jou Sweet Deer Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Poncho

  Met de Bebe-Jou Ollie Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  16,99
13 Resultaten