Nybble Funkybox

Billendoekjes zijn een essentieel onderdeel van elke kinderkamer en verzorgingstas. Je hebt ze te pas en te onpas nodig en daarom is het goed om er een vaste box voor te hebben daar waar je ze het meeste gebruikt zoals in de badkamer. Om ze op een fraaie manier op te bergen kun je de Funkybox Nybble Clover Easy Wipe gebruiken. Deze box is niet alleen heel praktisch maar ziet er ook nog eens fraai uit in jouw interieur.

Lees meer...

Funkybox Nybble versies bij Babypark

Met de Nybble Funkyboxen drogen de billendoekjes niet uit en kun je ze eenvoudig uit de box pakken omdat ze door de speciale openingen één voor één tevoorschijn komen. Zo houd jij je andere hand vrij voor jouw kindje. De easy wipe box is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek aangezien het gemaakt is van hoogwaardige kunststof. Via de deksel aan de onderkant kun je nieuwe billendoekjes plaatsen. Je kunt jouw eigen favoriete merk gebruiken aangezien de box geschikt is voor alle soorten vochtige doekjes. Je hoeft dus geen speciale doekjes aan te schaffen die enkel compatibel zijn met deze box. De Nybble Funkybox is te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende prints. Bekijk ze allemaal en kies de box die het beste in jouw babykamer of badkamer past.

Nybble Funkybox bestellen

Bestellen van de Funkyboxen is heel eenvoudig en snel. Door onze grote voorraden kunnen we de producten vaak ook direct vanuit onze voorraad leveren. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Wil je de boxen eens in het echt bekijken dan is een bezoekje aan een van onze 10 megastores van harte aan te bevelen. Daar vind je uiteraard ook de rest van ons uitgebreide assortiment.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox Little Stars Easy Wipe White

  In de Funkybox Little Stars Easy Wipe White kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Heart Easy Wipe Petrol

  In de Funkybox Heart Easy Wipe Petrol kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Leaves Easy Wipe Mint

  In de Funkybox Leaves Easy Wipe Mint kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Stars Easy Wipe To Go White

  De Funkybox Little Stars Easy Wipe To Go White neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Leaves Easy Wipe To Go Mint

  De Funkybox Leaves Easy Wipe To Go Mint neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Lucky Fox Easy Wipe Matte Grey

  In de Funkybox Lucky Fox Easy Wipe Matte Grey kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs

  In de Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen

  In de Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze

  In de Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  13,99
 • Quick view

  Funkybox Visjes Easy Wipe Vintage Blauw

  In de Funkybox Visjes Easy Wipe Vintage Blauw kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  14,95

  13,99

 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go

  De Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zilveren Ster Easy Wipe Wit

  In de Funkybox Zilveren Ster Easy Wipe Wit kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Easy Wipe To Go Olijf Groen

  De Funkybox Clover Easy Wipe To Go Olijf Groen neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Hartje Easy Wipe To Go Roze

  De Funkybox Hartje Easy Wipe To Go Roze neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box is voorzien van een stijlvol ontwerp en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zilver Ster Easy Wipe To Go Lichtblauw

  De Funkybox Zilver Ster Easy Wipe To Go neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box is voorzien van een stijlvol ontwerp en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.

  9,95

  8,96

 • Quick view

  Funkybox Wonderful Easy Wipe To Go Donkergrijs

  De Funkybox Wonderful Easy Wipe To Go Donkergrijs neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Visjes Easy Wipe To Go Vintage Blauw

  De Funkybox Visjes Easy Wipe To Go Vintage Blauw neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
17 Resultaten