Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nybble Funkybox

Billendoekjes zijn een essentieel onderdeel van elke kinderkamer en verzorgingstas. Je hebt ze te pas en te onpas nodig en daarom is het goed om er een vaste box voor te hebben daar waar je ze het meeste gebruikt zoals in de badkamer. Om ze op een fraaie manier op te bergen kun je de Funkybox Nybble Clover Easy Wipe gebruiken. Deze box is niet alleen heel praktisch maar ziet er ook nog eens fraai uit in jouw interieur.

Lees meer...

Funkybox Nybble versies bij Babypark

Met de Nybble Funkyboxen drogen de billendoekjes niet uit en kun je ze eenvoudig uit de box pakken omdat ze door de speciale openingen één voor één tevoorschijn komen. Zo houd jij je andere hand vrij voor jouw kindje. De easy wipe box is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek aangezien het gemaakt is van hoogwaardige kunststof. Via de deksel aan de onderkant kun je nieuwe billendoekjes plaatsen. Je kunt jouw eigen favoriete merk gebruiken aangezien de box geschikt is voor alle soorten vochtige doekjes. Je hoeft dus geen speciale doekjes aan te schaffen die enkel compatibel zijn met deze box. De Nybble Funkybox is te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende prints. Bekijk ze allemaal en kies de box die het beste in jouw babykamer of badkamer past.

Nybble Funkybox bestellen

Bestellen van de Funkyboxen is heel eenvoudig en snel. Door onze grote voorraden kunnen we de producten vaak ook direct vanuit onze voorraad leveren. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Wil je de boxen eens in het echt bekijken dan is een bezoekje aan een van onze 10 megastores van harte aan te bevelen. Daar vind je uiteraard ook de rest van ons uitgebreide assortiment.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader