Nybble Funkybox

Billendoekjes zijn een essentieel onderdeel van elke kinderkamer en verzorgingstas. Je hebt ze te pas en te onpas nodig en daarom is het goed om er een vaste box voor te hebben daar waar je ze het meeste gebruikt zoals in de badkamer. Om ze op een fraaie manier op te bergen kun je de Funkybox Nybble Clover Easy Wipe gebruiken. Deze box is niet alleen heel praktisch maar ziet er ook nog eens fraai uit in jouw interieur.

Lees meer...

Funkybox Nybble versies bij Babypark

Met de Nybble Funkyboxen drogen de billendoekjes niet uit en kun je ze eenvoudig uit de box pakken omdat ze door de speciale openingen één voor één tevoorschijn komen. Zo houd jij je andere hand vrij voor jouw kindje. De easy wipe box is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek aangezien het gemaakt is van hoogwaardige kunststof. Via de deksel aan de onderkant kun je nieuwe billendoekjes plaatsen. Je kunt jouw eigen favoriete merk gebruiken aangezien de box geschikt is voor alle soorten vochtige doekjes. Je hoeft dus geen speciale doekjes aan te schaffen die enkel compatibel zijn met deze box. De Nybble Funkybox is te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende prints. Bekijk ze allemaal en kies de box die het beste in jouw babykamer of badkamer past.

Nybble Funkybox bestellen

Bestellen van de Funkyboxen is heel eenvoudig en snel. Door onze grote voorraden kunnen we de producten vaak ook direct vanuit onze voorraad leveren. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Wil je de boxen eens in het echt bekijken dan is een bezoekje aan een van onze 10 megastores van harte aan te bevelen. Daar vind je uiteraard ook de rest van ons uitgebreide assortiment.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink

  In de Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink

  In de stijlvolle Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue

  In de Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Fox Easy Wipe White Mat

  In de stijlvolle Funkybox Fox Easy Wipe White Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey

  In de Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat

  In de stijlvolle Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Moon Easy Wipe Sand

  In de Funkybox Moon Easy Wipe Sand kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
7 Resultaten
Trustpilot