Baby bad emmer

Naast thermobaden hebben we in het assortiment van Babypark ook bademmers te koop. Dit zijn compacte badjes waar jouw kindje rechtop in kan zitten en niet gedwongen is om plat te liggen. Ze kunnen een houding aannemen die meer overeenkomt met de houding in de moeder’s schoot. Bekijk de bademmers voor de baby in ons assortiment en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Baby bad emmer assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Happy Baby Bad Shantala. Dit badje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden en maakt het mogelijk om je baby op een natuurlijke en vertrouwde manier te baden. Hierbij komt de baby slechts tot de schouders in het water en zorgt het design ervoor dat het water langer op temperatuur blijft. Een zuinige oplossing dus ook door het compacte formaat. Dit zorgt er tevens voor dat het badje eenvoudig is op te bergen en ook hogerop te zetten is, zelfs als het al vol met water zit. De baby bademmer is stabiel zodat het niet makkelijk omkantelt. Door het compacte formaat zitten de voeten van jouw kindje direct tegen de rand voor de nodige steun zodat het niet onderuit kan glijden. Door de hoge waterstand, zit jouw kindje ook altijd lekker warm in de baby bad emmer.

Bademmer baby bestellen

Bestel jouw baby bademmer via Babypark voor de beste prijs en een snelle levering. Wij bieden de laagsteprijsgarantie en kunnen de bademmer dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld en op voorraad. Je kunt de baden ook met eigen ogen komen bewonderen in een van onze 10 megastores. Daar vind je ook een team van verkoopspecialisten dat je verder kan helpen met alle mogelijke vragen die je wellicht nog hebt. Voor de adressen van onze megastores kun je kijken op onze website. Wij zijn uiteraard ook via email, telefoon en zelfs Whatsapp te bereiken voor eventuele vragen.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Shnuggle Bad

  Het Shnuggle bad biedt veel comfort en extra ondersteuning aan je kindje. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden en is vanwege het lichte gewicht eenvoudig te legen na gebruik.

  39,99

  34,90

 • Quick view

  Happy Baby Bad Shantala

  Dit shantala badje van het merk Happy baby is een klein badje voor baby's van 0 tot 6 maanden. In dit badje krijgt de baby een natuurlijke houding wat erg fijn voelt.
  20,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Bebe Bubble Transparant

  Deze bebe bubble van het merk Bebe-Jou is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Tummy Tub Original

  De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
  23,45
 • Quick view

  Tub of the World Softtub

  De Tub of the World Softtub is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Verder beschikt het badje over een Deens design en is volledig recyclebaar. Het badje neemt weinig ruimte in beslag en is opvouwbaar.
  54,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink

  Deze Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  18,99

  14,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Luieremmer

  Deze stijlvolle Bebe-Jou Sepp Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  16,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Luieremmer

  Deze Luma Spikkels Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bebe Bubble

  De Bebe-Jou Fabulous Bebe Bubble is een ergonomisch ontworpen babyzitbadje voor het eerste begin, waarin je baby zich ontspannen en veilig voelt. De bebe bubble is te bruiken op een Bebe-Jou badstandaard.
  18,99
 • Quick view

  We-Too Bad

  Het We-Too Bad is dubbelwandig uitgevoerd waardoor het water langer op temperatuur blijft. Daarnaast kan je het badje uitbreiden met los verkrijgbare We-Too accessoires en wordt geleverd met een afvoerslang.
  59,99
 • Quick view

  Basicline Basic Luieremmer

  De Basicline basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.
  6,99
 • Quick view

  Luma Luieremmer

  Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.

  Normale prijs: 12,59

  Special Price 11,84

 • Quick view

  Bébé-Basics Luieremmer Wit

  Deze Bébé-Basics Luieremmer Wit is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  15,99

  12,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer

  Deze luieremmer van het merk Bebe-Jou kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer.

  14,99

  12,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  16,99

  15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  Normale prijs: 12,74

  Special Price 11,99

17 Resultaten
Trustpilot