Baby bad emmer

Naast thermobaden hebben we in het assortiment van Babypark ook bademmers te koop. Dit zijn compacte badjes waar jouw kindje rechtop in kan zitten en niet gedwongen is om plat te liggen. Ze kunnen een houding aannemen die meer overeenkomt met de houding in de moeder’s schoot. Bekijk de bademmers voor de baby in ons assortiment en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Baby bad emmer assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Happy Baby Bad Shantala Transparant. Dit badje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden en maakt het mogelijk om je baby op een natuurlijke en vertrouwde manier te baden. Hierbij komt de baby slechts tot de schouders in het water en zorgt het design ervoor dat het water langer op temperatuur blijft. Een zuinige oplossing dus ook door het compacte formaat. Dit zorgt er tevens voor dat het badje eenvoudig is op te bergen en ook hogerop te zetten is, zelfs als het al vol met water zit. De baby bademmer is stabiel zodat het niet makkelijk omkantelt. Door het compacte formaat zitten de voeten van jouw kindje direct tegen de rand voor de nodige steun zodat het niet onderuit kan glijden. Door de hoge waterstand, zit jouw kindje ook altijd lekker warm in de baby bad emmer.

Bademmer baby bestellen

Bestel jouw baby bademmer via Babypark voor de beste prijs en een snelle levering. Wij bieden de laagsteprijsgarantie en kunnen de bademmer dezelfde dag nog versturen mits voor 20:00 uur besteld en op voorraad. Je kunt de baden ook met eigen ogen komen bewonderen in een van onze 10 megastores. Daar vind je ook een team van verkoopspecialisten dat je verder kan helpen met alle mogelijke vragen die je wellicht nog hebt. Voor de adressen van onze megastores kun je kijken op onze website. Wij zijn uiteraard ook via email, telefoon en zelfs Whatsapp te bereiken voor eventuele vragen.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Lulu Luieremmer Wit

  Deze Basicline Lulu Luieremmer Wit is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 12 liter.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Pretura Basic Luieremmer

  De Pretura basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.

  6,95

  5,99

 • Quick view

  Luma Luieremmer

  Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  14,99
 • Quick view

  Bébé-Basics Luieremmer

  Deze Bébé-Basics Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en beschikt over een handig hengsel.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer

  Deze luieremmer van het merk Bebe-Jou kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Miffy Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  18,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Lucky Quotes Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Lucky Quotes Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Hello Little One Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  15,99
10 Resultaten