Koeka waskussenhoezen

 

Maak jouw waskussen compleet met een Koeka waskussenhoes. Veel Koeka waskussenhoezen zijn gemaakt van badstof. Deze textielsoort heeft als voordeel dat het lekker warm aanvoelt als de omgeving koud is en andersom. Bovendien neemt badstof gemakkelijk vocht op. Is badstof nat geworden, dan droogt het ook zó weer op. Over het algemeen passen Koeka waskussenhoezen om een standaard formaat waskussen.

Lees meer...

 

Gebruiksgemak

Koeka waskussenhoezen zijn bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. Wordt een Koeka waskussenhoes vies, dan kun je deze gemakkelijk uitwassen in de wasmachine. Je zult een waskussenhoes regelmatig moeten wassen dus enkele reserve-exemplaren is een aanrader.

 

Over Koeka

Koeka maakt verzorgingsproducten voor baby’s die niet alleen heel functioneel zijn, maar ook goed matchen met het interieur. Daarom maakt Koeka niet alleen veelvuldig gebruik van badstof, maar ook van wafel en canvas. Bekijk ook eens de andere Koeka producten op onze webshop. Een Koeka waskussenhoes is heel leuk te combineren met andere Koeka verzorgingsproducten.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes

  Dit Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het zachte waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en heeft een perfecte pasvorm.
  45,-
 • Quick view

  Koeka Stockholm Waskussenhoes

  Dit Koeka Stockholm Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Waskussenhoes

  Dit Koeka Vigo Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  45,-
 • Quick view

  Koeka Runa Waskussenhoes

  Deze Koeka Runa Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Berlin Waskussenhoes

  Dit Koeka Berlin Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal em voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  55,-
 • Quick view

  Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes Misty Mint

  De Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes Misty Mint zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is gemaakt van badstof en heeft een handige opening aan de achterkant.
  49,95
6 Resultaten