Koeka waskussenhoezen

Maak jouw waskussen compleet met een Koeka waskussenhoes. Veel Koeka waskussenhoezen zijn gemaakt van badstof. Deze textielsoort heeft als voordeel dat het lekker warm aanvoelt als de omgeving koud is en andersom. Bovendien neemt badstof gemakkelijk vocht op. Is badstof nat geworden, dan droogt het ook zó weer op. Over het algemeen passen Koeka waskussenhoezen om een standaard formaat waskussen.

Lees meer...

Gebruiksgemak

Koeka waskussenhoezen zijn bedoeld voor dagelijks en intensief gebruik. Wordt een Koeka waskussenhoes vies, dan kun je deze gemakkelijk uitwassen in de wasmachine. Je zult een waskussenhoes regelmatig moeten wassen dus enkele reserve-exemplaren is een aanrader.

Over Koeka

Koeka maakt verzorgingsproducten voor baby’s die niet alleen heel functioneel zijn, maar ook goed matchen met het interieur. Daarom maakt Koeka niet alleen veelvuldig gebruik van badstof, maar ook van wafel en canvas. Bekijk ook eens de andere Koeka producten op onze webshop. Een Koeka waskussenhoes is heel leuk te combineren met andere Koeka verzorgingsproducten.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Runa Waskussenhoes

  Deze Koeka Runa Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
 • Quick view

  Koeka Vigo Waskussenhoes

  Dit Koeka Vigo Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  45,-

  38,21

 • Quick view

  Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel

  Dit mooie Koeka Vik Jorg Waskussenhoes Hazel beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Voorzien van de afmetingen 90 x 78 cm.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Basel Waskussenhoes

  De Koeka Basel Waskussenhoes zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is makkelijk om het waskussen te doen en uitwasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Cacao

  Dit Koeka Jena Waskussenhoes Cacao beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  54,95

  44,95

 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Grey Pink

  Dit Koeka Jena Waskussenhoes Grey Pink beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey

  De Koeka Jena Waskussenhoes Steel Grey beschermt het waskussen tegen vuil en vocht. De waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft de waskussenhoes een perfecte pasvorm met afmetingen van 90 x 78 cm.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Koeka Riga Waskussenhoes

  Deze Koeka Riga Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.
  40,90
 • Quick view

  Koeka Vik Waskussenhoes

  Deze Koeka Vik Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 36,90

 • Quick view

  Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes

  Dit Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het zachte waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en heeft een perfecte pasvorm.
 • Quick view

  Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes

  De Koeka Bonn Wafel Waskussenhoes zorgt er voor dat je kindje comfortabel ligt bij het aankleden en verschonen. De hoes is gemaakt van badstof en heeft een handige opening aan de achterkant.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 44,95

11 Resultaten
Trustpilot