Jollein waskussenhoezen

Maak jouw waskussen compleet met een Jollein baby waskussenhoes. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Jollein waskussenhoezen. De waskussenhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende, hippe kleuren. Een Jollein baby waskussenhoes is effen óf bedrukt met een leuke print. Soms bestaat de middenstrook van een Jollein waskussenhoes uit een ander stofje. Vaak is dit materiaal dat extra zacht aanvoelt voor je kindje en hierdoor een groot comfort biedt. En natuurlijk ziet een Jollein waskussenhoes met een middenstrook er ook heel leuk uit. Jollein waskussenhoezen zijn van goede kwaliteit en blijven lang mooi. Lees meer...

Een Jollein waskussenhoes van comfortabel materiaal

Zonder hoes voelt een waskussen niet altijd prettig aan voor je kindje, maar mét hoes des te meer. Jollein waskussenhoezen zijn meestal gemaakt van badstof. Het voordeel van badstof is dat het gemakkelijk vocht opneemt. Daarnaast voelt badstof warm aan als de omgeving koud is en andersom. Kortom, het is het ideale materiaal voor een waskussenhoes. Dit soort gedetailleerde informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving.

Gemakkelijk te reinigen Jollein waskussenhoezen

Een waskussenhoes kan snel vies worden. Gelukkig is een Jollein baby waskussenhoes heel goed bestand tegen de wasmachine. Je hoeft alleen het hoes maar in de wasmachine te stoppen. Alleen al daarom is een Jollein waskussenhoes natuurlijk ideaal. Je hoeft dan niet het waskussen met een doekje schoon te maken. Een Jollein waskussenhoes is meestal uitwasbaar op maximaal 40 graden. Bestel vandaag nog mooie en comfortabele Jollein waskussenhoezen online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en van een snelle levering. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling, dan bezorgen wij de bestelde Jollein waskussenhoezen morgen al bij je thuis. Dit is natuurlijk niet mogelijk als jouw uitgekozen Jollein waskussenhoezen niet bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Waskussenhoes Badstof 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.
 • Quick view

  Jollein Snake Waskussenhoes

  De Jollein Snake Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,96

 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Waskussenhoes

  De Jollein Bliss Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 31,46

 • Quick view

  Jollein River Knit Waskussenhoes

  De Jollein River Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Jollein Spot Waskussenhoes

  De Jollein Spot Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,10

 • Quick view

  Jollein Savannah Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Savannah Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  8,96

 • Quick view

  Jollein Spring Knit Waskussenhoes Duits

  Deze Jollein Spring Knit Waskussenhoes Duits is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 26,96

 • Quick view

  Jollein Badstof Waskussenhoes

  De Jollein Badstof Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 4,95

 • Quick view

  Jollein Meadow Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Meadow Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  9,95

  8,96

 • Quick view

  Jollein Spring Knit Waskussenhoes

  Deze stijlvolle Jollein Spring Knit Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  36,95

  33,26

 • Quick view

  Jollein Wrinkled Waskussenhoes

  De Jollein Wrinkled Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  15,95

  14,36

12 Resultaten
Trustpilot