Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badmat baby

Als ouder wil je je kindje natuurlijk zoveel mogelijk behoeden voor ongelukken. In een badkamer is dat gevaar ook reëel want jouw kindje zal nog moeite hebben met zijn/haar balans te houden en op een gladde ondergrond, als dat van een bad, is dat natuurlijk extra moeilijk. Een ongeluk zit daardoor in een klein hoekje. Om die kans ook zo klein mogelijk te houden, kun je een baby badmat gebruiken. Dit geeft jouw kindje wat meer grip in het gladde bad waardoor het niet zo makkelijk een uitglijder maakt. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Hevea Rubberen Badmat Natural.

Lees meer...

Badmatje baby van 100% natuurlijk rubber

De Hevea badmat beschikt over 200 zuignappen die de baby badmat veilig op zijn plek houdt in het bad. Niet alleen behoedt de Hevea badmat jouw baby tegen gevaar, het is ook nog eens gemaakt van veilige materialen. De mat is van 100% natuurlijk rubber zonder PVC, BPA, ftalaten en kunstmatige kleurstoffen. Hevea Brasilliensis is het Latijnse woord voor de rubberboom. Het merk Hevea Planet wil op een verantwoorde wijze producten van rubber maken. Zo gebruikt het dus geen synthetisch rubber en doet het veel aan re- en upcyclen om de CO2-uitstoot verder te reduceren.

Baby badmatje bestellen

Kiezen voor de Hevea badmatje voor jouw baby is een verantwoorde keuze en wanneer je het bestelt bij Babypark, wordt het tevens een voordelige keuze. Ons team van prijsmeters controleert namelijk alle prijzen zodat wij er zeker van zijn dat we de voordeligste keuze blijven. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we ook geen verzendkosten. Door onze grote voorraden kunnen wij vaak direct vanuit onze voorraad leveren. Is dat het geval en bestel je het baby badmatje voor 20:00 uur dan gaat het dezelfde dag nog de deur uit. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze megastores die je verspreid over heel Nederland vindt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Hevea Badmat Large
    34,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader