Badring baby

Een badring is onontbeerlijk om jouw kindje veilig in bad te laten zitten. Door gebruik te maken van een badring zit jouw kindje veilig in bad zonder dat het kan uitglijden en kopje onder gaat. Je hoeft er dus niet continu bij te blijven. Door ook voor wat bad speelgoed te zorgen, is jouw kindje zoet aan het spelen en kun jij je eigen ding doen. Bekijk welke baby badringen er allemaal beschikbaar zijn in ons assortiment door onze webshop te bezoeken.

Lees meer...

Bad ring voor baby assortiment

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Bebe-Jou Badring. Leuk aan deze badring zijn de twee eenden hoofdjes aan de voorzijde die dienst doen als waterpompjes zodat jouw kindje water kan spuiten in bad. Het zitje is veilig vast te maken aan de bodem van het bad door de vier zuignappen. Het zitje is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Zo kun je het prima op jouw badkamer laten aansluiten. Net als de Bebe-Jou Badring is de Thermobaby Aquababy Badring met vier zuignappen te bevestigen. Hoewel het waterpompjes mist, heeft het wel geïntegreerd speelgoed waar jouw kindje lang zoet mee zal zijn. Het badzitje is geschikt voor kinderen vanaf 7 maanden tot maximaal 13kg. De hoge rug- en armleuning en het antislip zitvlak zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel en veilig in bad zit. Voor de overige badringen voor de baby zie onze webshop.

Bad ring baby bestellen

Vanuit de webshop kun je direct de gewenste baby badring bestellen. Vaak is het ook direct uit voorraad leverbaar. In die gevallen kunnen we het versturen op de dag dat je het bestelt (mits dat voor 20:00 uur is). Voor bestellingen van 20 euro of meer rekenen wij geen verzendkosten. Je kunt ook altijd een van onze 10 megastores binnenlopen. Daar zie je op overzichtelijke wijze onze producten opgesteld. Bekijk bijvoorbeeld ook ons leuke bad speelgoed of voel hoe lekker zacht de badjassen zijn die wij verkopen. Ons team van deskundige verkoopspecialisten helpt je graag verder.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Puck Badring Wit

  De handige Puck Badring Wit wordt door middel van vier stevige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeving, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Thermobaby Aquababy Badring

  De Thermobaby Aquababy Badring wordt door middel van vier krachtige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeving, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 22,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badring

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  Normale prijs: 27,99

  Special Price 22,39

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Badring

  Met de A3 Baby & Kids Badring wordt je kindje in bad doen nog leuker! Je kindje kan heerlijk spelen in bad, terwijl jij je handen vrij hebt. Dankzij de 4 anti-slip zuignappen is het zitje eenvoudig te bevestigen.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 15,95

 • Quick view

  Mykko Badring

  De Mykko Badring wordt door middel van vier krachtige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeven, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning.
  34,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badring Celestial Blue

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Badring Celestial Blue zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  29,99

  17,91

 • Quick view

  Bebe-Jou Badring

  Met deze Bebe-Jou badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  Normale prijs: 22,91

  Special Price 22,39

  Slechts 18,33
7 Resultaten
Trustpilot