Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badmat antislip

Door een ant slip mat voor een baby bad maak je jouw baby bad een stuk veiliger voor jouw kindje. Door de mat is de kans op uitglijden bij het staan of zitten een stuk kleiner. Voor optimale veiligheid voor baby’s in een normaal bad hebben we de verschillende badzitjes die de veiligheid van jouw kindje garanderen. Om een baby badje van een antislip ondergrond te voorzien, bestel je de Hevea Rubberen Badmat Natural. We hebben een oranje en zwarte versie van deze antislipmast voor de babybad in het formaat 55x32 cm. Je vindt ze in onze webshop.

Lees meer...

Veilige en duurzame rubberen antislip badmat

De Hevea Rubberen Badmat Natural beschikt over 200 zuignoppen waardoor het zich stevig hecht aan de bodem van elk bad. Het merk Hevea Planet is opgericht om ouders te helpen aan niet giftige, veilige en duurzame producten voor hun kinderen. Als basis van al hun producten wordt natuurlijk rubber gebruikt. De naam Hevea is ook afgeleid van Hevea Brasilliensis; het Latijnse woord voor de rubberboom. Deze antislip voor het babybad is daarom ook gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van PVC, BPA, flalaten en kunstmatige kleurstoffen.

Het merk Hevea Planet hecht bij de productie ook aan een zo laag mogelijke CO2-uitstoot, Het gebruik van natuurlijk rubber in plaats van synthetisch rubber (gemaakt van olie) draagt daar al meteen flink aan bij. Daarnaast probeert het merk zoveel mogelijk te re- en up-cyclen. Door voor Hevea Planet antislip badmat te kiezen, kies je dus niet alleen voor de veiligheid van jouw kindje maar ook voor een betere wereld voor alle volgende generaties op aarde.

Anti slip mat voor baby bad bestellen

Je bestelt de Hevea badmat antislip eenvoudig in onze webshop. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis naar je verzonden. Verzending vindt plaats op dezelfde dag mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld. Je bent uiteraard ook welkom in een van onze 10 megastores. Zie de adressen op de website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Hevea Badmat Large
    34,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader