Jollein hydrofiele luiers

 

Jollein hydrofiele luiers gebruik je de hele dag door. De meeste ouders of verzorgers gebruiken Jollein hydrofiele luiers niet meer als luier, maar wel als afdroogdoek, spuugdoek, snoetepoetser, slab, inbakerdoek of lakentje. Koop voldoende Jollein hydrofiele luiers, zodat het je nooit aan deze handige doeken ontbreekt.

Lees meer...

 

Vochtabsorberende eigenschappen

De naam ‘hydrofiel’ zegt het al: Jollein hydrofiele luiers nemen goed vocht op. Juist daarom zijn Jollein hydrofiele luiers zo praktisch. Tijdens het verschonen of het aankleden van je kindje gebeurt er weleens een ongelukje. Daarom is het handig om een Jollein hydrofiele luier als ondergrond te gebruiken. Je kunt een Jollein hydrofiele luier ook als beschermlaag over het aankleedkussen heen leggen.

 

Jollein hydrofiele luiers tegen de zon

Tijdens zomerse dagen is een Jollein hydrofiele luier goed bruikbaar als beschutting tegen de zon. Leg een Jollein hydrofiele luier bijvoorbeeld over de zonnekap van de kinderwagen heen en houd rekening met voldoende ventilatie. Je kind zal dan veel minder hinder ondervinden van de zon.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Safari Hydrofiel Luier 4 Stuks

  De Jollein Safari Hydrofiel Luier 4 Stuks is gemaakt van 100% katoen en is een musthave voor de verzorging van je kindje. De hydrofiele luiers zijn multifunctioneel en worden geleverd per 4 stuks.
  13,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Hydrofiel Luier 4 Stuks

  De Jollein Mini Dots Hydrofiel Luier 4 Stuks is gemaakt van 100% katoen en is een musthave voor de verzorging van je kindje. De hydrofiele luiers zijn multifunctioneel en worden geleverd per 4 stuks.
  13,95
 • Quick view

  Jollein Leopard Hydrofiel Luier 4 Stuks

  De Jollein Leopard Hydrofiel Luier 4 Stuks is gemaakt van 100% katoen en is een musthave voor de verzorging van je kindje. De hydrofiele luiers zijn multifunctioneel en worden geleverd per 4 stuks.
  13,95
 • Quick view

  Jollein Mini Dots Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Mini Dots Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De doek is extra groot zodat je het gemakkelijk om je kindje kan wikkelen en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Jollein Luier Hydrofiel Flamingo 4 Stuks

  De Jollein Luier Hydrofiel Flamingo 4 Stuks is gemaakt van 100% katoen, voelt zacht aan en is een musthave voor de verzorging van je kindje. De hydrofiele luier heeft een all-over print van flamingo's en ziet er hip uit!
  13,95
 • Quick view

  Jollein Duo Multidoek Hydrofiel 2 Stuks

  De Jollein Duo Multidoek Hydrofiel 2 Stuks is multifunctioneel en te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen en wordt geleverd in een set van 2 stuks.
  17,95
 • Quick view

  Jollein Luier Hydrofiel Graphic 4 Stuks Stone Green

  De Jollein Luier Hydrofiel Graphic 4 Stuks Stone Green is gemaakt van 100% katoen en is een musthave voor de verzorging van je kindje. De hydrofiele luier heeft een grafische print en is geschikt voor allerlei doeleinden.
  13,95
 • Quick view

  Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks

  De Jollein Graphic Multidoek Hydrofiel 115 x 115 cm 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm en wordt geleverd per 2 stuks.
  18,95
 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Multidoek Star Boy 115 x 115 cm

  De Jollein Hydrofiel Multidoek Star Boy 115 x 115 cm is erg handig bij het verschonen van je kindje. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Ze worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel Funny Bear 3 Stuks

  De Jollein Multidoek Hydrofiel Funny Bear 3 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm. Wordt geleverd per 3 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Multidoek Hydrofiel Owl Mint 3 Stuks

  De Jollein Multidoek Hydrofiel Owl Mint 3 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 115 x 115 cm. Wordt geleverd per 3 stuks.
  21,95
19 Resultaten