hydrofiel

Cam Cam hydrofiele luiers

 

Wanneer je een baby of een kindje hebt is het handig om ook een stapel hydrofiele luiers in huis te hebben. Hydrofiele luiers zijn doeken waarmee je verschillende dingen kunt doen. Je kunt er bijvoorbeeld je kindje mee inbakeren of beschermen tegen de zon. Ook kun je een hydrofiele luier gebruiken als speelkleed of als onderlegger op een aankleedkussen. Bij Babypark zijn er verschillende hydrofiele luiers verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Ideale Cam Cam hydrofiele luiers

Cam Cam hydrofiele luiers zijn extra groot en ideaal om je kindje erin te wikkelen. Het doek is super absorberend en dus geschikt om je kindje na een fijne wasbeurt af te drogen. De Cam Cam hydrofiele luiers zijn gemaakt van katoen, wasbaar op 30°C en verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. De Cam Cam hydrofiele luiers zijn ook mooi om als kraamcadeau te geven, door de mooie grote strik die de hydrofiele luier bij elkaar houdt hoef je het ook niet eens meer in te pakken.

 

Over Cam Cam

Het merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht en geïnspireerd door de Japanse culltuur, de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Met hun producten probeert Cam Cam voor kinderen een kalme en harmonieuze omgeving te creëren. De meeste producten hebben dan ook zachte kleuren en tijdloze prints. Cam Cam producten bevatten geen gifstoffen en zijn gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en materialen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  15,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luiers Cream 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luier 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Windflower Hydrofiel Luier 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doeken kan het perfect gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fawn Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Fawn Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luiers 2 stuks

  De stijlvolle Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luiers 2 stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier Dusty Green / Grey 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal zijn de washandjes ademend en nemen ze veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier Grey / Dusty Blue 3 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.

  27,-

  26,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Aurora Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves / Fiori Hydrofiel Washand 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij het hoogwaardige materiaal nemen de washandjes veel vocht op.
  20,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier Almond / Hazel 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier Almond / Hazel 3 Stuks is een must-have voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Fiori Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Fiori Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Lierre Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Copenhagen Green Leaves Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Cam Cam Copenhagen Forest Hydrofiel Luiers 2 Stuks is een musthave voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  19,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Dandelion Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  31,-
 • Quick view

  Cam Cam Holiday Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De Cam Cam Holiday Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek
  24,90
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier Shell / Dusty Rose 3 Stuks

  De Cam Cam Copenhagen Poppies Hydrofiel Luier Shell / Dusty Rose 3 Stuks is een must-have voor iedere ouder. Dankzij de grootte van de doeken kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  27,-
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot