Grappige Bebe-jou luieremmers

 

De Bebe-jou luieremmer laat geen vieze luchtjes door
Als je de luieremmer van Bebe-jou gaat kopen, dan heb je geen last meer van vieze luchtjes. Luiers kunnen enorm stinken en deze geur is heel indringend. Dit wil je niet door het hele huis ruiken. Gebruik de Bebe-jou luieremmer en je weet zeker dat je hier geen last van zult hebben. Door de handgreep kun je deze emmer goed optillen en gemakkelijk verplaatsen zonder dat deze uit je handen zal glippen. Van deze luieremmer zal je alleen maar gemak hebben.

Lees meer...

 

Verschillende leuke Bebe-jou luieremmers
Op de site van Babypark vind je verschillende leuke kleuren luieremmers. Zo zie je bijvoorbeeld online de luieremmer van Bebe-jou. Deze heeft grappige afbeeldingen zoals Mickey mouse en Nijntje. Misschien wil je gewoon een eenvoudige luieremmer hebben in één kleur. Ook dit heeft Bebe-jou in de collectie. Babypark heeft verschillende soorten luieremmers van Bebe-jou voor je in de aanbieding. Kijk gewoon op de site welke emmer jou het meeste aanstaat.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer

  Deze luieremmer van het merk Bebe-Jou kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer Ocean Green

  Deze Bebe-Jou Luieremmer Ocean Green beschikt over een inhoud van 14 liter, dat precies genoeg is voor het vullen en legen van het badje. De stijlvolle luieremmer van Bebe-Jou kan je ook gebruiken als afvalemmer.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Rainbow Sky Luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter, dat precies genoeg is voor het vullen en legen van het badje. De stijlvolle luieremmer kan je ook gebruiken als afvalemmer.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink

  Deze Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Miffy Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  18,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  14,99
7 Resultaten
Trustpilot