Waskommen

Van Bebe-Jou hebben we verschillende praktische waskommen. Ze bestaan uit twee bakken waarbij eentje gebruikt kan worden voor schoonwater waar je jouw kindje inzet. In het tweede bakje ernaast kun je het washandje uitspoelen. De wasbakken zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar zodat het altijd perfect binnen jouw interieur past. Bekijk alle modellen in onze overzichtelijk webshop op Babypark.nl en bestel vandaag nog jouw baby waskom.

Lees meer...

Baby waskom assortiment

Wanneer je even snel je kindje moet wassen en je hebt weinig tijd of wanneer je jouw kindje niet in bad mag of kan doen, zijn de waskommen een uitkomst. Je kunt deze Bebe-Jou wasbakken door het compacte formaat en lichte gewicht ook eenvoudig meenemen. Handig voor op vakantie of een logeerpartij bij iemand zonder bad. De waskom is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal wat eenvoudig schoon te houden is. Een klein investering voor veel gemak. En bij Babypark weet je ook dat je de scherpste prijzen betaalt door onze laagsteprijsgarantie. Een speciaal team van prijsmeters houdt voor ons de prijzen in andere winkels bij zodat wij altijd de scherpste aanbiedingen kunnen doen. Vind je het na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil gewoon terug.

Baby waskom bestellen

Het bestellen deze praktische waskommen in een van de vele leuke kleuren is eenvoudig en snel. Bestel je een waskom voor 20:00 uur, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Wanneer je voor tenminste 20 euro bestelt, wordt het zelfs gratis verstuurd. Wilde je toch altijd al eens een van onze 10 megastores bezoeken, dan kun je de waskom daar natuurlijk ook aanschaffen. Je vindt de adressen van onze vestigingen op onze website. In elke megastore werkt een team van verkoopspecialisten die jou kan helpen met allerhande vragen over ons uitgebreide assortiment. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Ocean Green

  Met de Bebe-Jou Waskom Ocean Green kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  8,99

  5,75

 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Waskom

  Met de Bebe-Jou Rainbow Sky Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Waskom Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Waskom Pink kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Waskom

  Met de Bebe-Jou Fabulous Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  8,99

  7,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Waskom

  Met de Bebe-Jou Ollie Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  9,99

  6,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Waskom

  Met de Bebe-Jou Miffy Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  11,49

  7,35

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom

  Met de Bebe-Jou Waskom kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 7,19

  Slechts 7,16
 • Quick view

  Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Waskom Lichtgrijs kan je snel even je kindje wassen. De waskom bestaat uit 2 bakjes, waarvan je de ene voldoet met schoon water en het andere bakje gebruik je om de washand uit te spoelen.

  8,99

  5,75

8 Resultaten
Trustpilot