Voeden met een Doomoo voedingskussen

 

Een hulp bij het voeden
Ben je op zoek naar een voedingskussen van Doomoo? Dan ben je erg voordelig uit bij Babypark. Bij Babypark kun je online een voedingskussen bestellen, vaak met een goede aanbieding. Babypark heeft verschillende Doomoo voedingskussens in het assortiment.

Lees meer...

 

Gebruiken van een voedingskussen
De voedingskussens van Doomoo bieden comfort aan zowel de baby als aan de ouders. Met dank aan het ontwerp van het voedingskussen, waarbij gedacht is aan buigzaamheid, vorm en soepelheid kan het lichaam van baby en ouder volledig ontspannen.

 

Het voedingskussen kun je op verschillende manieren gebruiken: bij het voeden, als ondersteuning tijdens de zwangerschap, om de baby comfortabel te laten liggen als deze nog klein is. De kussens van Doomoo hebben een hoes die afneembaar is en die gewassen kan worden. De voedingskussens van Doomoo zijn vast in het assortiment bij Babypark, de winkel voor babyartikelen.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki

  De stijlvolle Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.

  28,50

  25,65

 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  61,20

 • Quick view

  Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Buddy Misty Voedingskussen Pink biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  61,20

 • Quick view

  Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Softy Cloudy Voedingskussen Kaki is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink

  Het Doomoo Softy Misty Voedingskussen Pink is te gebruiken tijdens het slapen tijdens de zwangerschap of bij het voeden van je kindje. De hoes is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar in de wasmachine.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Tetra Voedingskussen

  Het Doomoo Softy Tetra Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 50,-

  Special Price 45,-

 • Quick view

  Doomoo Buddy Misty Voedingskussenhoes Pink

  De stijlvolle Doomoo Buddy Misty Voedingskussenhoes Pink is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.

  28,50

  25,65

 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink

  De stijlvolle Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.

  18,50

  16,65

 • Quick view

  Doomoo Buddy Chine Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Chine Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  61,20
 • Quick view

  Doomoo Cloudy Relax Hoes Kaki

  De Doomoo Cloudy Relax Hoes Kaki is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle voedingskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel.

  28,-

  25,20

 • Quick view

  Doomoo Softy Classic Light Grey

  Het voedingskussen Softy van het merk Doomoo is een comfortabel en veelzijdig kussen, zowel voor de baby als voor de ouders. Verder is het kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt het heerlijk zacht aan.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Bear Voedingskussen Grey

  Het Doomoo Softy Bear Voedingskussen Grey is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  42,50

 • Quick view

  Doomoo Chine Relax Hoes Anthracite

  De Doomoo Chine Relax Hoes Anthracite is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle zwangerschapskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel.

  28,-

  23,80

 • Quick view

  Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Flower

  Het Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Flower vermindert rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Het kussen is voorzien van een fijne vezelvulling die er voor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Classic Relax Hoes Grey

  De Doomoo Classic Relax Hoes Grey is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle zwangerschapskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel, zodat het al geschikt is vanaf de geboorte.

  28,-

  25,20

 • Quick view

  Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops

  Het Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops verminderd rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Het kussen is voorzien van een fijne vezelvulling die er voor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Leaves Voedingkussen

  Het Doomoo Softy Leaves Voedingkussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  46,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Chine Voedingskussen White

  Het Doomoo Softy Chine Voedingskussen White is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Buddy Leaves Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Leaves Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borst en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 71,90

  Special Price 64,80

 • Quick view

  Doomoo Softy Chine Voedingskussen Anthracite

  Het Doomoo Softy Chine Voedingskussen Anthracite is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  42,50

 • Quick view

  Doomoo On The Go Kussen Grey

  Het Doomoo On The Go Kussen Grey biedt ondersteuning tijdens het zitten of slapen. Daarnaast kan het kussen uitstekend gebruikt worden tijdens het voeden van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  40,-

  36,-

 • Quick view

  Doomoo Softy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki

  De stijlvolle Doomoo Softy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.

  18,50

  16,65

23 Resultaten
Black Friday
Trustpilot